Goodiebox december 2018 // The Reflection Box

goodiebox december 2018 1

Jeg vil lige starte med boksens ydre, for hold nu op det er smukt. Den er mørk mosgrøn med asymmetriske, skinnende, metalliske pletter i massevis. Det er bestemt ikke en af de bokse som bliver kasseret. Og så kan jeg fortælle at Goodiebox Crush boksen matcher denne rigtig fint. Mere om den i morgen.

December måneds Goodiebox har temaet The Reflection Box, som bryder med vanerne og livet på autopilot. Boksens indeholder produkter, der i bogstavelig forstand får os til at shine, give ro til fordybelse og mulighed for at reflektere over og nytænke ens look. The Reflection Box er en af de bedre bokse. Ikke at de seneste har været dårlige, men de har bare ikke fanget mig 100 %, det har denne til gengæld! Boksen indeholder hele 8 produkter, hvor jeg kan regne mig frem til en værdi af omkring 530 kr. (de lover en minimumsværdi på 550 kr.).

Goodiebox december 2018 indeholder:

goodiebox december 2018 2

Balance Me: Vitamin C Repair Serum. Dette vitamin C serum skulle give en fornyet energi, en smuk teint, forbedret elasticitet og fasthed. Den skulle endvidere reducere pigmentering, udjævne fine linjer og lade huden stråle, med blot to dråber på afrenset hud, før du bruger din ansigtscreme. Serummet har en skøn konsistens og trænger hurtigt ind i huden, det eneste minus er, for mit vedkomme, at dens ellers lækre friske og syrlige duft, også har den her blomsterlignende duft af katteurin som min næse bare ikke er fan af. Jeg tror måske at det er individuelt, hvordan man oplever lige præcis denne duft, da jeg efterhånden har flere produkter hvor duften er tilstede.

Dennis Knudsen: Hairspray. En hårspray kan man vel altid bruge. Størrelsen på denne her, gør at den er nem at have med i tasken, i tilfælde af at håret lige skal fikses i løbet af dagen.

Dennis Knudsen: Styling Kam (full size). Kammen fra Dennis Knudsen er let anvendelig, og kan bruges i både langt og kort hår. Den kan både bruges til at opdele håret, med den ene og den anden ende, og så er den også god til at toupere håret med.

James Read: H2O Illuminating Tan Mist. Her har vi endnu et produkt fra James Read, som flere gange har været præsenteret i Goodiebox. Det er en selvbrugerspray til kroppen, som har vist sin fulde effekt efter 3-5 timer. Og derefter kan man så opbygge sin tan, hvis man ønsker den mere intens. Den fremkommende tan, skulle angiveligt kunne holde i op til 5 dage. Desuden indeholder denne udgave også lysreflekterende guldpartikler, som giver et glansfuldt highlight og shine af huden.

Lord and Berry: Paillettes Eye Pencil (full size). Her har vi et af de produkter, som jeg blev ret begejstret for at se. Ikke at jeg havde hørt om denne eyeliner før, men bare synet af den gjorde mig ellevild. Det er en sort eyeliner med glimmer. Det er ikke vildt og voldsomt meget glimmer, men det skinner og glitre i lyset – se billedet længere nede. Og så er Lord and Berry et meget udmærket makeupbrand.

Rituals: The Ritual of Sakura Hand Balm (full size). Også her viste min begejstring sig. Jeg elsker Rituals, det er simpelthen bare luksuriøse og velduftende produkter. Denne håndcreme er fra deres Ritual of Sakura serien, der dufter skønt og cremet af forår og blomster. Sakura serien indeholder kirsebærblomst og rismælk. Jeg har tidligere haft både deres body scrub, shower foam og body cream fra serien. Det var fra dengang hvor man kunne købe Rituals med Netto-mærker for nogle år tilbage. SÅ Netto! Vi vil meget gerne have sådan en omgang en gang til!

Studio 10: Liquid Foil I-Radiance (full size). OG det absolutte favoritprodukt denne måned, er denne flydende øjenskygge. For hold nu op hvor er den smuk! Den har som sådan ingen farve når den smøres ud på øjenlåget, det er bare en masse små folie-lignende skinnende og glitrende partikler der sætter sig på smukkeste vis. Den kan bruges alene på øjenlåget, her anbefales det at man bruger en primer under. Den kan også intensiveres ved at ligge flere lag. Og så kan den også bruges oven på en farvede øjenskygge, for at tilføje lidt glimmer og shine. Den er også lidt dyr, hvis man selv skal købe den, koster den nemlig 190 kr. Det kan faktisk bedre svare sig at købe denne måneds Goodiebox og afmelde sig igen, hvis man ikke ønsker et løbende Goodieboxabonnement.

goodiebox december 2018 3

Lord and Berry: Paillettes Eye Pencil & Studio 10: Liquid Foil I-Radiance

The Body Shop: Vanilla Marshmallow Softening Body Butter (full size). I denne måned har man modtaget en body butter fra ens af The Body Shops tre sæsonserier. Jeg har, som I kan se, modtaget Vanilla Marshmallow, som jeg faktisk synes er lidt vammel. Men mon ikke de kan pakkes ind til en raffelgave til en af de kommende julefrokoster?

Kunne du også tænke dig at modtage den månedlig selvforkælelse i form af Goodiebox, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du når at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Modtager du Goodiebox?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *