Var det noget med en rabatkode til Daniel Wellington?

Daniel Wellington rabatkode 1

Jeg ved godt at julen nu er ovre og det ikke længere er aktuelt med gode julegavefund. MEN det betyder vel ikke at man ikke kan forkæle sig selv lidt, vel?

I hvert fald så kan jeg tilbyde jer en rabatkode på 15 % rabat hos www.danielwellington.com. Koden hedder hverdgasblush og gælder internationalt til og med 15. januar 2019. Desuden er der i forvejen 10 % rabat på deres fine gavesæt, så med min kode får du i alt 25 %, hvilket er værd at tage med. Der er desuden også fri fragt. Jeg er generelt vild med Daniel Wellington stilen, den er klassisk, stilren, elegant og så passer deres ure bare til det mest.

Daniel Wellington rabatkode 2

På billederne kan I se deres Classic Petite Melrose ur, med hvid urskive på 28 mm, samt deres Classic Cuff Rose Gold. Samlet fås armbåndsuret og armringen i en gaveæske som du finder HER. Gavesættet koster normalt 1390 kr., med de første 10 % kommer prisen ned på 1249 kr. og hvis du samtidig benytter min Daniel Wellington rabatkode hverdagsblush kommer prisen ned på 1062 kr.

Daniel Wellington rabatkode 3

Jeg har også mit andet elskede ur fra Daniel Wellington, som jeg har vist billeder af i DETTE indlæg. Det er deres Classic St Mawes Rose Lady. Og rabatkoden gælder selvfølgelig på ALLE deres produkter, hvis du er ude efter andet end gavesættene kan tilbyde.

Daniel Wellington rabatkode 4

Har du et Daniel Wellington ur?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

 

Relaterede indlæg

1 kommentar

  1. Glædelig bagjulllllllllll!
    Og snart godt 2019!
    Hvem kan ikke bruge et så smukt ur med en armring til? – de har virkeligt mange flotte ure hos Wellington og jeg kunne godt bruge et gyldent ud:-)
    Aften hilsner til dig fra mig:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *