Juhldal FaceSerum og FaceCream No 3

Juhldal FaceSerum og FaceCream No 3

Jeg har den seneste tid testet to produkter fra Juhldal. Juhldal er et danskproduceret hud- og hårpleje brand, der går ind for enkelhed, ærlighed og kvalitet. Juhldal produkterne er lavet med naturens egne midler i form af olier, ekstrakter fra planter, urter, bær og tang.

De to produkter jeg har haft fingrene i, er produkter til ansigtet i moisturizing No 3 serien; FaceSerum samt FaceCream. Jeg har brugt dem begge både morgen og aften. Om aftenen er jeg mere gavmild med serumen/olien i ansigtet. På den måde giver min hud lidt ekstra at arbejde med til natten. Om morgenen bruger jeg 1-2 dråbe, hvor jeg om aftenen bruger 3-4 dråber.

No 3 serien er en unisex ansigtspleje, der er optimal at bruge, hvis din hud er tør og stresset og du gerne vil give den en effektiv og beroligende fugtpleje. Den er rigtig god til denne tid på året, da kulden kan virke udtørrende på huden og den dermed kræve lidt ekstra omsorg. Men den er faktisk også velegnet som aftersun behandling, om sommeren.

Efter at have brugt parret i et stykke tid, er min hud blevet mere hydreret. Jeg synes dog, at de mangler at give lidt i forhold til blødgørelse af huden. Min hud føles både blød og hydreret når jeg vågner op om morgenen, der kan jeg sagtens mærke de ekstra dråber serum. Men jeg mangler bare lidt synes jeg.

En af de ting jeg især kan lide ved de to produkter, er deres evne til at trænge ind i huden – om aftenen hvor jeg bruger lidt mere, tager det selvfølgelig lidt ekstra tid. Men produkterne virker ikke fedtet eller klistret på huden.

Jeg ved ikke om det er mig der er helt gal på den, men jeg synes faktisk, at produkterne – i sær serummen, dufter lidt alla chokolade. Men det er nok bare mig, chokolade er nemlig ikke på ingredienslisten.

Alt i alt en udmærket ansigtsplejeserie. I forhold til prisen, synes jeg at produkterne giver en god kvalitet. Alle Juhldal’s produkter ligger generelt på et rigtig fint prisniveau, hvor alle kan være med.

FaceSerum No 3, Moisturizing.

FaceSerum No 3 fugter og lindre med figenkaktus og morgenfrue.

De aktive stoffer fra bl.a. morgenfrue, aloe vera, honning, figenkaktus og frugtsyrerne fra pære og passionsfrugt, medvirker alle til at dæmpe hudirritation og kløe, tilfører huden fugt og fremmer helingen af skadet hud samt genoprette hudens naturlige fugtbalance.

For optimal virkning anbefales det, at bruge den under FaceCream No 3.

FaceCream No 3, Moisturizing.

FaceCream No 3 bruger ligesom FaceSerummen også figenkaktus og morgenfrue til at give fugt og lindring. Cremen skulle reducere hudens slaphed, samt genopbygge, blødgøre og fugte huden. Det er den aktive ingrediens jujube der går ind og restrukturer og opstrammer huden, for dermed at bibeholde et mere ungdommeligt udseende.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *