Lipgloss, lipstick, lipshine & lip balm – hvad fortrækker du?

rituals lipgloss 1

Jeg har testet lidt forskellige kategorier af læbeprodukter fra Rituals. Som overskriften lyder går vi fra makeup til pleje af læberne. Jeg har både testet  decideret makeupprodukter som lipgloss og læbestift, men også makeup som er over i den mere plejende ende, som deres lipshine og til sidst deres smooth operator, der kun er pleje. Men lad os tage dem én ad gangen.

rituals lipgloss 2

Miracle lipgloss, sunset pink

Jeg har aldrig været god til lipgloss, det er bare ikke min favorit når det kommer til læbemakeup. Jeg synes at de klistre og er meget ubehagelige at have på. Selvom jeg synes at det er pænt. Rituals miracle lipgloss er dog en anden sag. For en gangs skyld er glossen ikke særlig klistrende, jeg bemærker faktisk ikke rigtig at jeg har den på, det føles ligesom en almindelig læbepomade. Dertil vil jeg sige at dens gloss heller ikke er hvad jeg forbinder med lipgloss. Selvfølgelig skinner den mere end andre læbeprodukter, men det er på en let fugtet måde.

Lige når lipglossen påføres, syner den orange farve meget intens, men lige så snart at den fordeles ud på læberne, matcher den læberne rigtig fint. Læberne får en flot og naturlig farve og et naturligt sundt finish. Jeg er meget imponeret over den som lipgloss, og det siger ikke så lidt. (Denne Rituals lipgloss var også at finde i december måneds Goodiebox Crush boks).

Lipglossen er baseret på rubin, der står for styrke, energi, mod og passion. Desuden er den beriget med vitamin E, som giver strålende, frisktudseende læber.

Lipstick, pink coral

Rituals serie af læbestifter fås i 10 farver. De er langtidsholdbar (den skulle holde i 8 timer) og baseret på rubin for en luksuriøs og intensiv farve. Farven pink coral er en smuk, livlig og intens farve, der næsten har noget neon over sig. Jeg synes farven minder om forår. Læberne får, udover den intens farve, også fylde og en fin glans. Læbestiften har en fyldig cremekonsistens og føles dejlig at have på læberne. Også her føles det, som at have en almindelig plejende læbepomade på læberne, men det giver god mening da den både skulle fugte og pleje læberne.

Lipshine, raspberry red

Denne lipshine skulle give fordele som en lipgloss OG en læbestift i ét produkt. Den skulle give læberne en skinnende men naturlig glans, og det synes jeg også at den gør, men ikke på en måde hvor mine tanke ledes hen på lipgloss. Nej for mit vedkomme er dette læbeprodukt min favorittype; den plejer og fugter, er behagelig at have på og så giver den en let, naturlig og diskret farve. Den er med andre ord helt perfekt til hverdagene, hvor man gerne vil have lidt på læberne, men heller ikke for meget.

Som med mange andre af Rituals makeupprodukter, så indeholder lipshine ædelsten. Det er en mild formular med et miks af rene, knuste ædelsten og mineraler, og absolut ingen konserveringsmidler eller parfume. Desuden hjælper lipshine med at pleje dine læber, mens du har den på. Men formålet med knuste ædelsten forstår jeg simpelthen ikke lige, og hvor de er i produktet ved jeg heller ikke, det må virkelig være pulveriseret!

Smooth operator, caring lip balm

Det her er en virkelig lækker læbepomade, det føles ligesom at smøre blødt smør på læberne. Den glider bare hen over dem og efterlader dem dejlig bløde med en frisk mintduft. Smooth operator er en fugtgivende læbepomade med sheasmør, forfriskende eukalyptus og E-vitamin. Den er god at have med i tasken og hjælper med at reparere og beskytte læberne i al slags vejr.

Hvilken form for læbeprodukt fortrækker du?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *