Goodiebox august 2016

goodiebox august 2016goodiebox august 2016

Jeg synes det, at månedens Goodiebox er rigtig lækker. Månedens boks er en limited edition, og er lavet i samarbejde med 5 bloggere fra bloggernetværket Blogly, hvor de i fællesskab har fundet frem til de 5 produkter, der følger med månedens boks. Desuden synes jeg at selve boksen har et super flot og fint design.

Wet brush-pro. Det er en fantastisk børste, jeg elsker virkelig wet brush, det er utroligt hvor gode de børster er, til at rede håret igennem! (TIP i Bilka til på fredag i denne uge (34) kan børsten fås til kun 59 kr.)

The body shop: Honey bronze face gel. Jeg har tidligere skrevet om både honey bronze leg mist og drops op sun , og jeg må sige, at denne face gel minder rigtig meget om drops of sun – med den forskel, at face gelen ikke skal blandes i en dag creme, og derfor faktisk er meget lettere og hurtigere at have med at gøre. Gelen er meget mørk, men dette skal ikke lade dig skramme, huden bliver ikke i samme farve, den giver bare et let skær af solkysset hud, som kan ses med det samme.

Benefit: Roller lash. Ét ord – WAOW! Jeg er imponeret, denne mascara løfter og bøjer vipperne så de syner meget længere, og så holder effekten godt. Den er nem at påføre, og så klumper den ikke. Helt klart en mascara jeg skal have købt mig.

Clean: Rain. Mmmmh jeg kan altså godt lide Clean, de har en hel række af skønne og lette hverdagsdufte.

Balance me: Super moisturision hand cream. Selve håndcremen er rigtig god, den er meget fed og cremet og rigtig behagelig at smøre ud og have på. Dog er jeg ikke så vild med dens duft, den er meget skrap og kraftig og holder alt for længe…

Har du ikke et Goodiebox abonnement men godt kunne tænke dig et? Så kan du oprette dig på Goodiebox’s hjemmeside og se frem til lækker selvforkælelse hver måned. ♥

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *