Endnu mere sommerkulør

sommerkulør honey bronze leg mist

For et par indlæg siden fortalte jeg om to bodylotions tilsat selvbruner, og i dag vil jeg fortsætte lidt i den retning, med endnu mere sommerkulør, nemlig med denne Honey Bronze tinted leg mist fra The Body Shop. Leg misten fik jeg med marts måneds Goodiebox, og jeg er rigtig glad for at have fået den med Goodiebox, da det er et produkt jeg ikke selv ville have købt.

Leg mistens navn Honey Bronze, så flot som det er, passer rigtig godt til indholdet, det dufter nemlig af honning. Jeg har tidligere haft The Body Shops honeymania body butter, og jeg synes den var for meget og for kvalm, så jeg endte med at smide den ud (heldigvis kun 50 ml). Derfor frygtede jeg også lidt den her leg mist, men positivt nok er den ikke nær så kvalm som body butteren var, jeg kan faktisk rigtig godt lide duften – det er ikke sådan at duften hænger ved hele dagen, ikke hvad jeg selv ligger mærke til i hvert fald, men en gang imellem kommer der lige en snert af lidt honningaroma.

Farvemæssigt kan man selv styre hvor meget brunere man vil være. Normalt bruger jeg kun to sprøjt, og det synes jeg egentlig også er passende. Første gang jeg sprayede leg misten ud på mine ben var jeg lige ved at blive nervøs, for hold nu op den er mørkebrun, som i også kan se på billedet – men når man så smøre det ud, giver det næsten ingen ting. Som i også kan se på billederne under har jeg der brugt dobbelt af hvad jeg plejer, og det er ikke for at man bliver ”selvbrunerbrun” eller at farven virker unaturlig. En anden god ting er at den ikke klistre når den er trængt ind – hvilket sker ret hurtigt, huden efterlages dejlig glat.

Hvis man stiller Honey Bronzeren op imod bodylotion tilsat selvbruner, fra det tidligere indlæg, så er resultatet med Honey Bronzeren der med det samme, hvor imod at man skal vente nogle timer før kuløren kommer frem hos bodylotionen.

sommerkulør honey bronze leg mist

Den 31. maj lanceret The Body Shop et nyt familiemedlem til Honey Bronze serien, der minder om denne leg mist, bare til ansigtet – Honey Bronze drops of sun, den er allerede købt hjem og jeg er i fuld gang med at teste den. ♥

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *