Drops of Sun – en fantastisk opfindelse

Drops of sun

Drops of Sun er et af The Body Shops helt nye skud. Den hører til serien Honey Bronze, og er lige så fantastisk som resten af serien. Drops of Sun er sol på flaske, det er simpelthen så smart, ved blåt at blande et par dråber i sin dagcreme eller foundation, får man lidt mere farve og glød i ansigtet. Og det bedste af det hele er, at det er en meget naturlig sommer glød, slet ikke hvor man tænker, hold da op hvor ser det falskt ud – nej det ligner såmen bare at man har været ude i solen. Desuden kan man selv bestemme hvor meget farve man vil have, da man bare kan tilsætte flere soldråber, for mere intens farve og glød. Drops of Sun har en tyk konsistens og dufter mildt af sød honning (comunity traide honning fra Etiopien). Men lad dig ikke skræmme, hvis du ikke er så glad for duften af honning, så kan jeg afslører, at jeg slet ikke har kunne dufte den, når den er blandet i creme og smurt ud i ansigtet. Og så smitter det ikke af på tøjet – eller når jeg har pudset næse.

Første gang jeg brugte den fik jeg ikke en eneste kommentar om at jeg var blevet brun, eller hvad fanden jeg havde lavet i ansigtet. Simpelthen fordi det bare lige giver prikken over i’er. For jeg kunne godt selv se at der skete lidt, da jeg smurte det i ansigtet.

Hvordan skal den så bruges? (se billederne i bunden af indlægget)

  1. Kom din dagcreme eller foundation ud i hånden, mængden skal svare til hvad du bruger i hele ansigtet, og gerne lidt ekstra, da resten kan smøres ud på hals og brystet. (TIP: skru toppen af Drops of Sun løs, før du starter)
  2. Tilsæt 1-2 dråber (det er mængden jeg selv bruger).
  3. Miks det sammen og tilsæt eventuelt flere dråber for et mørkere resultat – dog skal du ikke lade dig skræmme af den mørke farve, da det ser meget brunt ud slev med kun 1-2 dråber.
  4. Smør ud i ansigtet og hals og eventuelt på brystet. Husk at være grundig når du smøre det ud, så du ikke får kanter.

Jeg kan klart anbefale Drops of Sun, jeg synes det er et fantastisk produkt. ♥

Drops of Sun kan også blandes i din kropscreme – men hvis det er det, du tænker du vil bruge den til, så læs lige her først, da The Body Shop også har en Honey Bronze leg mist til kroppen.

Drops of Sun

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *