Børsten du bare må eje!

the wet brush

I dag vil jeg fortælle lidt om børsten over dem alle – nemlig the Wet Brush. Jeg har haft min i godt et år nu, og jeg kan ikke undværer den. I starten var jeg meget skeptisk, for hvordan skulle en børste være meget bedre end andre? For det første frarådes det faktisk at rede håret mens det er vådt, da det skader håret mere end det gavner. For det andet har jeg altid synes, at håret er sværere at rede ud og det gør mere ondt når det er vådt – sådan er det med en normal hårbørste vel og mærket!

Men Wet Brush glider gennem mit hår hver eneste dag. Når jeg har været i bad reder jeg det med børsten, og det føles som om jeg både har redt det rigtig godt igennem før vask, samt brugt en masse balsam, børsten glider bare lige igennem håret. Det skal siges, at det også gælder for hår der før vask, har været touperet, ikke redt ud og efterfølgende filtret sammen af håndklædet. Håret er lige nemt at rede gennem hver gang. Børsten er udviklet med en særlig teknologi der kaldes intelliflex, børstehårende er tynde, stærke og fleksible, hvor især fleksibiliteten muliggør en smertefri hårbørstning. Samtidig stimulere SofTipsne på toppen af børstehårene, hovedbunden og dermed øges blødcirkulationen.

Jeg har flere gange lige skulle tjekke med en almindelig børste i vådt hår, og det fungere bare ikke. Og da slet ikke efter jeg er blevet vandt til at bruge min Wet Brush.

Wet Brush kan fås i rigtig mange butikker efterhånden, mange frisører har dem, men jeg har også set dem i Normal, og der er de til omkring de 80 kr. mener jeg. De fås i alverdens farver, og i forskellige størrelser – også de mere praktiske størrelser der passer ned i toilettasken, og nogle kan også foldes sammen. Det er heller ikke fordi, at det er en dyr børste, mange hårbørster ligger i den prisklasse.

Så hvis du ikke allerede har en Wet Brush, så kan jeg varmt anbefale at du anskaffer dig en – du vil ikke fortryde det, det er (i mine øjne) den bedste børste på markedet pt. Håret skal jo alligevel redes engang i mellem, så hvorfor ikke gøre det så behageligt og skånsomt for håret som muligt – og tilmed i et lækkert design!

Relaterede indlæg

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *