GODT NYTÅR!

Ja så blev det 2021 og så er der vel ikke så meget andet at sige end; Godt Nytår. 2021 er kært velkommen, jeg håber på et mindre turbulent år end 2020 har budt os. Jeg arbejder på et sygehus og har dagligt stået midt i kaosset, men året er alligevel gået sindssygt hurtigt! Hvor bliver tiden dog af.

C Vitamin

godt nytår 2021 1

På beautyfronten har jeg set en lille tendens i løbet af 2020, nemlig C vitamin  som ingrediens. Det er i hvert fald en ingrediens, som jeg er stødt på rigtig mange gange. Og det er forståeligt, for det er en god og gavnlig ingrediens. Det er først og fremmest en kraftig antioxidant, som styrker huden og udligner fine linjer og pigmentforandringer. C Vitamin stimulerer dannelsen af kollagen og øger cellefornyelsen og så findes det ofte i anti-age produkter, da det mindsker solskader, som kan vise sig som rynker. Jeg har, og er stadig, især været glad for Evolves Bio-Retinol + C Booster, Origins Into the Glow Brigthening Serum og Ecookings C-Vitamin Serum.

Derudover blev 2020 året hvor jeg opbrugte 148 beautyprodukter, hvilket vidner lidt om min passion for emnet. Men lidt går der også til, når jeg laver fuld hudplejerutine både morgen og aften, og derudover får min krop også lidt kærlighed. Jeg vil så også sige at jeg har sluttet år 2020 med rigtig flot hud – hvilket jeg skal passe på med at sige. Det er som om hver gang jeg bemærker at min hud har været flot i en længere periode, så kommer der flere bumser som lige skal sige hej…

Mit største bedrift i 2020

Et af mine største bedrifter i 2020, som jeg virkelig er stolt af er, at jeg har lært mig selv at hækle igennem youtube. Jeg har prøvet at lære det en gang før, men opgav hurtigt igen. I sommers tænkte jeg at nu skulle det altså være. Jeg ville starte med en citron, men når jeg kiggede på en hækleopskrift var jeg helt lost. Men jeg lærte det og er vild med at hækle små figurer. Her er et udpluk af mine kreationer:

godt nytår 2021 2

Jeg er spændt på hvad 2021 kommer til at byde på. Jeg har ingen decideret nytårsforsætter, men en hulens masse ønsker for året vi er gået ind i. Jeg krydser i hvert fald fingre for et godt og lykkebringende år.

I ønskes alt godt i det nye år!

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *