Skønhedssøvn

DSC_0001

Jeg er af typen der går tidligt i seng, jeg skal gerne have 9 timers søvn hver nat, så har jeg det bedst. Det vil så også sige, at hvis jeg skal op kl 6, så går jeg i seng allerede kl 9, som er lidt tidligt, men sådan er det. Når jeg skal sove, må der ikke være noget lys, hverken udefra eller indefra. Jeg har normalt persienner for vinduerne, der er gode mørklæggere og gardiner udover, for at tage revnerne der kommer fra persienner. Og med lys indefra mener jeg standby knapper, dvd afspiller, blinkende telefoner, computere, you name it, jeg kan ikke sove i det.

Pointen med dette er, at vi fornyeligt har fået skiftet vinduer, hvilket betød, at jeg skulle sove uden hverken persienner eller gardiner i to ugers tid. Derfor var jeg på forkant og havde købt en sovemaske fra Tiger til kun 20 kr., den er dog langt fra flot. Men den var en kæmpe hjælp, det var ikke fordi, at den var ubehagelig at sove med, jeg vågnede en gang, hvor jeg havde fået ondt i folden over øret fordi, at remmen sad dårligt, men efter at have rykket den lidt op var der igen problemer. Masken var behagelig at have på, og det var meget mørkt, så det kan være jeg beholder den til om sommeren, med de lyse nætter.

Det eneste minus ved sovemasken var, at mine øjenbryn sad meget mærkeligt om morgenen, men det problem var hurtigt løst igen. 😉 Derudover så er den ikke særlig pæn – de havde tre slags: en øgle, et kattedyr og denne ugle, som jeg synes var pænest – i forhold til de andre..

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *