Leg med Liquid latex – det er nemt

Liquid latex er et must have, hvis du vil gå all in på uhygge til Halloween. Det er super nemt at arbejde med, og så kan det frembringe nogen meget realistiske sårlooks. Hvis du tilmed kombinere din liquid latex med lidt kunstigt blod, så er du godt dækket ind. Liquid latex er også meget nemt at fjerne igen.

Brandsår i håndfladen

liquid latex 1

Jeg har som udgangspunkt fuldt DENNE youtube video, dog er mit resultat ikke lige så imponerende. Blærende der ikke er punkteret (de hvide på mine billeder) skulle have været fyldt med vaseline. Men jeg kunne simpelthen ikke finde en sprøjte til formålet nogle steder. I stedet har jeg farvet områderne hvide, med hvid eyeliner, inden jeg kom latex ovenpå. Fremgangsmåden er sådan:

  1. Farv områderne “der har været i kontakt med varme” røde. Jeg har brugt en blush uden glimmer.
  2. Hvis du har en sprøjte og vaseline skal dette step springes over; brug en hvid eyeliner til at farve de områder hvor de væske fyldte blærer ikke er sprunget.
  3. Tilføj et lag liquid latex og føntør, gentag så der er to lag latex.
  4. Brug en spids genstand, fx en pincet, til at åbne og udfolde huden ved de åbne blærer.
  5. Ved de væske fyldte blærer kan du lave et lille hul og fylde dem med vaseline, som du har fyldt en sprøjte med. Det er det som bliver gjort i videoen og det giver en meget brede effekt end mit! Hvis du har gjort som mig, skal latexen bare lige løftes fra huden, så det giver en effekt af en vabel.
  6. Farv de åbne blærer i en dybere rød farve, gerne i flere nuancer. Marker også med rødt rundt om de væske fylde blærer.
  7. And then you are done.

Dette er første gang, at jeg har leget med liquid latex. Det er sjovt at lave noget anderledes end jeg plejer. Dog kan jeg også se at mine evner trænger til forbedring, men man er jo nød til at starte et sted! Hvad synes I?

liquid latex 2

liquid latex 3

Liquid latex og kunstigt blod har jeg fundet i Normal.

Fejre du Halloween?

Knus C.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *