Sats alt // Boganmeldelse

amy daws sats alt

  • Titel: Sats Alt
  • Serie: Harries Brothers
  • Forfatter: Amy Daws
  • Forlag: Flamingo
Bagsidetekst

Da Poppy vender tilbage til England efter seks år i udlandet, glæder hun sig til at genoplive venskabet med sin barndomsven Booker.

Booker har aldrig forstået, hvorfor Poppy rejste så abrupt, men har en lykkelig over at have fået sin bedste ven tilbage. Så da hun mangler et midlertidigt sted at bo, tilbyder han hende at flytte ind hos ham.

Poppy siger ja, for Booker ved jo ikke, at han knuste hendes hjerte dengang, og desuden er hun jo ikke forelsket i ham længere. Vel? Men det går hurtigt op for Poppy, at fortiden er svær at begrave, ligesom Booker aldrig før har være så opfyldt af så modstridende følelser. For Poppy er ikke længere den lille pige med rottehaler, som han legede med som barn. Hun er nu en voksen kvinde. Og en superlækker en af slagsen.

Af falde for sin bedste ven er en skæmmende tanke, for venskabet med Poppy betyder alt for Booker. Men måske er det på tide at gå efter noget mere? Måske er det på tide at satse alt?

Hvad synes jeg om Sats Alt?

Sats Alt er tredje selvstændige bog i Harris Brothers serien. Det er ingen hemmelighed, at jeg var vild med seriens to første bøger. Som i virkelig vild med dem. Jeg var derfor også alle vilde da tredje bog udkom på dansk. Nogle gange, med sådanne bøger, kan jeg godt tænke tanken, kan forfatteren blive ved med at skabe gode historier? Og svaret er ja, det kan Amt Daws godt. Også denne bog er fangende fra side ét. Den er velskrevet, letlæselig og underholdende hele vejen igennem.

Der bliver hele tiden sat en grænse der hedder venner. De er venner, gode venner, bedste venner, men KUN venner.

‘Det føles som måden, en dreng rører ved en pige, han har følelser for. Ikke som en ven, der rører ved en ven.’

Da de endelig begynder at åbne op for at blive mere end venner er der stadig en lille barriere, af følelser og fortid der kommer lidt i klemme.

‘I den perfekte verden elsker Booker mig på samme måde, som jeg elsker ham, og så vil den sørgelige del af vores fortid være irrelevant.’

Sats Alt var bestem ingen skuffelse, den bød på en fantastiks historie med både grin og tåre. Og så er det ikke den klassiske fortælling med to fremmede mennesker der møder hinanden og bliver forelsket. Her har vi en historie, med fortid og et langt venskab. Og det er svært at blive mere end venner, når man først er i vennezonnen.

Mine varmeste anbefalinger går til Harris Brothers serien.

Knus fra Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget bogen til anmeldelse og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *