Goodiebox Crush december 2020 // The ’Be XTRA on a Monday’ Box

goodiebox crush december 2020

Det er allerede tre måneder siden at sidste Crush boks blev sendt ud. Hold op hvor går tiden hurtigt! December er lig med lidt mere glam og lidt mere glimmer. Jeg har i hvert fald gået med lidt mere festlig makeup i hverdagene i december måned end jeg normalt gør. Men hvornår skulle man ellers? Det er mørkt og der er corona så på med lidt glimmer, det løfter humøret – i hvert fald for mit vedkomme. Jeg er vild med temaet for boksen ’Be XTRA on a Monday’, det passer til hvordan jeg har makeuppen hele december.

Goodiebox Crush december 2020 indeholder:

GOSH: Fake It! Lash Primer (full size). Jeg har aldrig praktiseret at bruge en vippeprimer under min mascara. Jeg prøvede på et tidpunkt da Rimmel London eller sådan noget kom med en 2-i-1 hvor der var en hvid primer i den ene ende og mascara i den anden ende. Det fungerede ikke for mig og jeg har ikke prøvet andre siden. Men det er også mange år siden. Denne her er grå så den er nemmere at dække, og jeg synes det virker fint, men om den får vipperne til at se længere og mere fyldigere ud i forhold til at bruge mascara uden en primer under? Mæææh… Det kommer vel mest an på hvilken mascara man bruger og hvor omhyggelig man er med at påføre den. Jeg synes i hvert fald ikke at kunne se den store forskel, ved at have primer under min mascara. Bruger du en primer under din mascara?

IsaDora: Smooth’n Shine Lipgloss (full size). Jeg er normalt ikke til lipgloss, jeg synes de klistre for meget, men ikke denne her. Den er dejlig blød at have på læberne og så er den pæn.

IT Cosmetics: CC+ Cream with SPF 50. Jeg har længe gerne ville prøve denne, jeg har hørt rigtig meget godt om den. Og den er god. Der skal ikke særlig meget produkt til, før der er en pæn dækning af rødme og urenheder. Og så kan den også meget mere, end blot at dække skønhedsfejl. Det er en alt-i-en color corrector, serum, primer, dark spot concealer og fugtgivende creme. Jeg er fan.

ModelCo: Liquid Metal Eyeshadow (full size). Jeg har flere liquid eyeshadows liggende, jeg kan godt lide dem, og deres effekt. Jeg er dog ikke så vild med denne. Dens farve er sådan lidt kedelig. I forhold til at det metaliske finish, så er det flot gyldent, men jeg synes bare ikke at øjenskyggen kommer til sin rette på øjenlåget, ikke hos mig i hvert fald.

Rose La Lune Paris: Baby Moon Nail Polish (full size). Røde negle er bare ikke rigtig mig, så jeg tror bare at denne kommer videre til en der får mere glæde af den end jeg selv.

Boksen indeholder fem makeupprodukter, hvoraf de fire er full size produkter, med en samlede værdi på ca. 530 kr. Goodiebox Crush koster 99 kr. hvis du samtidig er medlem af Goodiebox, og 129 kr. hvis du blot ønsker at være Crush medlem. Du kan nemt tilmelde dig på deres hjemmeside HER. Boksen har altid en minimumsværdi af 350 kr. og bliver udsendt hver tredje måned. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding.

Modtager du Goodiebox Crush?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *