Nyheder med Bio-Retinol fra Evolve

Fornyeligt har Evolve lanceret to nye produkter med indhold af Bio-Retinol. Først kom Evolve Bio-Retinol Gold Mask og derefter kom de med Bio-Retinol + C Booster. Retinol (A vitamin) er en af de mest effektive og populære ingredienser, der hjælper til at reducere synlige rynker, fine linjer og hyperpigmentering, dog kan Retinol godt være hårdt for huden. I disse to nye produkter har man fundet ingredienser, Bio-Retinol, naturlige steder, som levere Retinol-lignende aktivitet uden de negative bivirkninger som Retinol kan give.

Evolve Bio-Retinol Gold Mask

evolve bio-retinol 1

Første ord: Waow!

evolve bio-retinol 2

Udover at se eksotisk ud, så er den nye ansigtsmaske designet til at levere en bred vifte af fordele for huden. Masken indeholder naturligt planteekstrakt fra planten Bidens Pilosa, der fungere ligesom Retinol på huden, og giver de samme ungdommelige fordele og cellulær fornyelse, men uden at irritere huden lokalt. Retinol er også kendt for at gøre huden mere sensitiv overfor solen, men det skal du ikke tænke på her. Guldmasken kan anvendes til enhver tid året rundt, uden at blive mere sensitiv over for solens stråler.

Maskens tre vigtigste ingredienser: Bio-Retinol fra Planten Bidens Pilosa arbejder for at udjævne huden og stimulere kollagensyntesen. Forekomsten af rynker og produktionen af frie radikaler reduceres. Hypenolie er også en naturlig kilde til Bio-Retinol, som hjælper med at genopbygge huden og reducere ardannelse. Olien hjælper ligeledes på alderstegn og holder huden næret og hydreret med sit høje indhold af omega-3 og -6. Arganolie er rig på E-vitamin og fedtsyre, der er klinisk bevist at kunne reducerer irritation og reparerer beskadiget hud. Arganolien er spækket med antioxidanter og hjælper med at forbedre hudens elasticitet og efterlade den blød og spændstig.

Denne maske er bare skinnende guld, en af mine yndlingsfarver. Det gylden skær kommer fra mineralsk mica, som er bæredygtigt udvundet. Når den smøres ud på huden er den endnu mere WAOW. Den er så smuk og den varmer på huden. Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad masken dufter af. Jeg synes at den dufter sødligt af champagne, men min kæreste synes at den dufter af slikbutik. Der går meget produkt til, når der skal maskes, den er ikke specielt drøj i brug.

Den er utrolig nem at få af igen, til trods for at den har en mere fast og bastant konsistens til at starte med. Når masken skylles af ændre den nemlig konsistens, og bliver let opløst til en mælkehvid lignende konsistens. Efterfølgende er min hud blød og fugtet. På ingen måde irriteret, som den netop heller ikke skulle være, takket være Bio-Retinol.

evolve bio-retinol 3

Evolve Bio-Retinol + C Booster

evolve bio-retinol 4

evolve bio-retinol 5

Dette er en ansigtsolie til hud, der trænger til kærlighed. Olien kombinere C-vitamin og Bio-Retinol i en innovativ cocktail af vitaminer, der hjælper med at oplade kedelig og træt hud. Den lysner pigmentforandringer, forbedrer cellefornyelsen, øger kollagenniveauet og reducere alderstegn.

Oliens tre vigtigste ingredienser: I Bio-Retinol + C Booster er der brugt Bakuchiol, som er en 100 % naturlig Retinol-analog. Bakuchiol virker altså på samme måde som Retinol, ved at nedtone synlige linjer og pigmentforandringer, samt at øge hudens fasthed og elasticitet uden at irritere huden. Økologisk hybenolie, der også blev brugt i masken. Hypenolie også indeholder A-vitamin i en naturlig form, Bio-Retinol, der indeholder essentielle fedtsyrer, nedtoner synlige alderstegn og holder huden sund og tilpas fugtet. C-Vitamin i en stabil og fedtopløselig udgave, der trænger tre gange bedre ind i huden end et vandopløseligt C-vitamin ville gøre. C-vitamin booster hudens sundhed og udseende, ved at øge cellernes levetid og øge hudens fugtoptag og kollagenproduktion. Derudover booster C-vitamin også huden udstråling ved at sænke melaninproduktionen.

Bio-Retinol + C Booster er af 100 % naturlig oprindelse og 94,5 % organisk. Ansigtsolie har en flot klar orange farve og så dufter det super lækkert, frugtigt og spiseligt. Det er den samme skønne duft som guld masken også har. I og med at det er en olie, er den også meget fed,  og den trænger ikke ind i huden særlig hurtigt. Derfor har jeg også kun valgt at anvende den inden sengetid. Huden bliver blød, glat og let olieret men ikke på en fedtet måde. Nu-og-her får huden en flot og dugfrisk udstråling. Ved kontinuerligt brug opnås en lysere, fastere og sundere hud, med en smuk og naturlig teint.

Bruger du produkter med Retion/A-Vitamin? Har du overvejet produkter med Bio-Retinol i stedet for?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *