De nye rejsepraktiske CND Vinylux 2-in-1 lakker

cnd vinylux 2-in-1 1

CND har lavet en ny udgave af deres Vinylux lakker; Vinylux 2-in-1. En transportabel, brugervenlig applikator, som indeholder en holdbar farve i den ene ende og en hurtigtørrende Top Coat i den anden, der giver op til syv dages holdbarhed. Kombinationen er den ideelle løsning til at opnå holdbare og smukt lakerede negle. Ideel til et quick fix, et farveskift på farten, rejsen eller simpelthen en mulighed for at prøve en ny CND-nuance.

CND Vinylux 2-in-1 giver alle fordelene for vi kender fra Vinylux-formelen i to trin (Farve + Top Coat) i en praktisk emballage. Vinylux Long Wear Polish er et prisbelønnet 2-trins system med indbygget base coat og en hurtig applikation med den buede børste. Lakkerne har 8,5 minutters tørretid og nem aftagning. Det er den første langtidsholdbare lak, med plejende egenskaber: forstærkende keratin, E-vitamin og jojobaolie, der sikrer sunde og stærke naturnegle.

Vinylux Long Wear Top Coat hærder i naturligt dagslys, takket være avanceret teknologi for øget styrke og holdbarhed. Tilsammen får du en tyk gelélignende glans, en smuk langtidsholdbar farve og en overlegen finish, alt sammen i minimal emballage. Indtilvidere fås CND Vinylux 2-in-1 i 10 af CND’s bedst sælgende farver.

cnd vinylux 2-in-1 2

Cream puff nr. 108 (Hvid) // Lobster Roll nr. 122 (Koral) // Wildfire nr. 158 (Rød)

Jeg er imponeret over deres pigmentering, bare første lag alene gør det rigtig godt. Men lag nummer to skal alligevel til, for flottest finish. Lakkerne tørre virkelig hurtigt, hurtigere end de 8,5 minutter som de slev skriver. Jeg kan egentlig også meget godt lide den vægt, som der er i penslen, ved at der sidder en lille lak i den anden ende. De tre farver er smukke på hver sin måde, men min favorit er Lobster Roll nr. 122: den kraftig lyserøde/koral farve. Top Coaten er tyk, og den giver et smukt finish. Den fjerne småfejl og uperfektheder i lakkens overflade, og gør den desuden endnu mere skinnende.

Skal du prøve de nye CND Vinylux 2-i-1 lakker?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *