Første og nok også sidste gang…

plaisir peel off maske

Jeg selv er ikke så forfærdelig vild med peel off masker, og det har jeg aldrig rigtig været. Men selvom jeg ikke er den største fan af denne type masker, er der stadig nogen jeg syntes er bedre end andre. MEN hvis du har det ligesom mig, så skal du holde dig MEGET LANGT VÆK fra Plaisir’s deep cleansing peel off mask. For det første er det ikke en peel off maske, nej nulre af maske er et meget mere passende navn til den. Den er SÅ svær at få af, jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg kunne kun få bitte små stykker af ad gangen. Der var tidspunkter hvor jeg følte en lettere klaustrofobi, over ikke at kunne få den af. Desuden trak det tåre at fjerne masken fra overlæben og den sarte hud øverst på kinden. Så hvis du alligevel kaster dig ud i denne maske, så gør dig selv den tjeneste, og undgå disse områder.

Der står på masken, at den skulle minimere og forebygge hudorme. Men på min næse, hvor jeg har lidt tendens til hudorme, så de lige pludselig mere beskidte og sorte ud end før jeg startede… Men som i også kan se billede billedet herunder, er masken sort.

Efter ca. 30 minutter af peel off maske afnulring, så mit ansigt sådan her ud:

peel off maske

… og på dette tidspunkt opgav jeg, at få resten af. Heldigvis kunne det skylles af med vand, ellers var jeg også blevet meget ked af det.

SÅ: dette er den værste peel off maske jeg nogensinde har prøvet. Hvis der skulle sidde en og læse med, som rent faktisk kan lide denne maske, så må du meget gerne fortælle mig hvorfor. OG om din kan tages af som en hel peel off maske, eller om du også er nød til at nulre.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *