Double action detox peel off mask

Double action detox peel off mask

I starte af maj udkom Elizabeth Arden med et nyt familiemedlem til Prevage City Smart serien. Denne gang er det en ansigtsmaske der har fået lov til at se lyset, nemlig double action detox peel off mask. Peel off masken har, som navnet antyder, en dobbeltvirkende effekt. Den både afgifter og beskytter huden. Jeg har tidligere skrevet om et af Prevage City Smart produkterne (læs med HER). Prevage City Smart har som hovedformål at beskytte huden mod forurening, som jo desværre er en del af den verden vi lever i. Det er sådan at 80 % af verdens befolkning lever i et partikelniveau over WHO’s anbefalede, det ses især i storbyer, hvor denne hudplejeserie er et rigtig godt, og SMART, valg. Heraf sikkert navnet ”city smart”.

Vores hud, og i særdeleshed vores porer er meget modtagelig overfor forurening da de forurenede partikler kan være ned til 20 gange mindre en vores porer, som vi i øvrigt har overraskende mange af. Bare i ansigtet har vi tusindvis af porer! Vidste du det? Jeg var i hvert fald ikke klar over det.

Hvordan virker masken?

Double action detox peel off mask indeholder kraftfulde antioxidanter blandt andet verdens mest kraftfulde antioxidant; Idebenone. En polymerblanding, ekstrakt af træsvampe og et effektivt plantekompleks, der samarbejder om at fjerner ophobede overfladetoxiner, snavs, olie og de forurenende partikler samt giver en mild eksfoliering som styrker hudens naturlige afgiftningssystem.

Masken forfiner hudens struktur, løfter den, fjerner urenheder og fremmer hudens afgiftningsproces. Det medvirker alt sammen til en renere, glattere og smukkere hud uden synlige porer. Måske bed du mærke i at masken blandt andet indeholder ekstrakt af træsvampe? Måske undrede du dig? Men det skulle faktisk have en rigtig god sammentrækkende virkning, der er med til at gøre dine porer mindre synlige.

Anvendelse

Man påføre peel off masken i et tykt lag på nyrenset hud. Da det netop er en peel off vi har med at gøre, skal du helst undgår områder med hår, som øjenbryn og hårgrænserne. Påfør altid din maske, uanset hvilken, på nyrenset hud! Derefter skal masken sidde og tørre i en 20 minutters tid. Tiden er meget passende synes jeg, men er den ikke helt tør så lad den sidde lidt længere, for så at trække den forsigtigt af.

Double action detox peel off mask anbefales at bruge to gange om ugen, jeg har personligt sat tirsdag og lørdag af som maske dage.

Virker den så?

Først og fremmest vil jeg lige fortælle at den dufter fantastisk. Den har en sød men samtidig frisk og mild duft af melon og blomster.

Double action detox peel off mask er en af de bedre peel off masker. Den bliver meget sej og gummiagtig, den er nem af få af, men den hænger også godt ved. Den hiver lidt i huden, ikke så det på nogen måde gør ondt. Den hiver ikke så meget at hudorme kommer med ud, med det er heller ikke formålet her. Man kan godt fornemme at den sagtens kan fjerne snavs OG olie, min hud er helt klar, opfrisket og mat efter brug.

Efter to uger, med to gange brug om ugen, er mine porer ikke forsvundet. Min hud er ikke fejlfri, men jeg kan se forbedringer. Mine porer syner mindre og renere. Generelt har jeg over denne to ugers periode fået en pænere hud, men færre urenheder, og jeg tænker at det sagtens kan skyldes masken, da jeg ikke har lavet om på andre ting i min hudpleje. Ellers er det bare et tilfælde, men det giver jeg godt mening at det er maskens skyld, da den fjerner snavs og olie. Så det er en rigtig positiv oplevelse for mit vedkomme.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *