Idun Minerals mascaraer er nu opdateret til at være veganske

idun minerals vegansk mascara 1

Et udvalg af Idun Minerals mascaraer er nu blevet opdateret, med nu ny vegansk formel. Det drejer sig om tre mascara; Silfr (i både sort og brun), Eir samt Gull. Idul Minerals har reduceret komponentmaterialerne i sine mascaraer med op til 50 %. Det er en del af en langsigtet bæredygtighedsindstats, der er startet med de tre mascaraer. For at reducere miljøaftrykket yderligere, bliver alt indhold og komponenter nu fremstillet i Europa, så transporten bliver kortere og sikre. Jeg har testet to af de nyformuleret veganske mascara; Silfr og Eir der er meget forskellige.

Silfr

idun minerals vegansk mascara 2

Silfr er hurtigt blevet en favorit. Jeg synes den er utrolig nem at arbejde med og så giver den et flot resultat, samt løft og buk af vipperne – uden vippebukker. Silfr er en forlængende mascara for lange og adskilte vipper. Mascaraen fås både i sort og brun. Begge indeholder en peptide, der øjeblikkeligt får vipperne til at syne længere. Desuden er formlen beriget med højtrensede mineralpigmenter for en intens farve, mens udvalgte ingredienser styrker, beskytter og nærer vipperne.

Børstens slanke gummihoved sikre en nem applicering og gør det muligt, at nå de korteste vipper. Og det gør den godt. De lidt længere børstehår går ind og skiller vipperne ad, så hver vippehår får glæde af mascaraen.  Mascaraen er vandafvisende, men fjernes nemt igen med makeupfjerner eller lunkent vand.

Eir

idun minerals vegansk mascara 3

Eir er en helt anden mascara på flere punkter. Det er en mascara, som skaber fyldige vipper med maksimal volumen, takket være dens build-up formel. Når mascaraen bliver lagt på i flere lag, bliver resultatet adskilte, definerede vipper med masser af volumen uden at vipperne klumper sammen. Også Eir mascaraen indeholder højtrensede mineralpigmenter, for intens farve, samt udvalgte ingredienser, der styrker, beskytter og nærer vipperne. Eir er større end Silfr både i børste og emballage.

Eir har en bred fiberbørste, der er med til at give maksimal volumen. De mange små bøjelige fiberhår giver en følelse af at jeg fejer mine vipper opad i stedet for at nå indimellem vipperne. Jeg oplever ikke at der kommer specielt meget mascara på mine vipper, og egentlig heller ikke at den giver specielt meget volumen. Der skal meget på, af flere omgange, før jeg synes vi nærmer os et OK resultat. Også Eir er vandafvisende men kan nemt fjernes med lunkent vand. Og det er simpelthen så dejlig nemt, med sådanne mascara!

idun minerals vegansk mascara 4

Børstehovederne på Silfr & Eir

Kender du Idun Mineralt og har prøvet nogen af deres produkter? De har faktisk også lanceret i ny all-in-one mascara der udkommer i morgen og har fået navnet Liv.

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *