Depend efterår 2018

depend efterår 2018

Selvfølgelig er Depend også udkommet med en række nye lakker, i forbindelse med sæsonskiftet. Der er nye lakke i alle tre serier; mini lakkerne, O2 og 7day. Tilsammen har de lavet i alt 35 nye neglelakker i flotte, mørke, fuldt dækkende og farverige nuancer, som alle afspejler det smukke i efteråret. Jeg har swatched dem alle i dagens blogindlæg, som kommer her:

Whoever Whatever
Mini lakkerne

depend aw 2018 whoever whatever swatches

Alle farverne i Whoever Whatever kollektioner er smukke og passer til efteråret. Og så står de alle desuden perfekt til en lysegrå varm trøje. Måske med undtagelse af den lysegrønne nr. 572.

Jeg synes at der er en lille variation i penslerne. Hos nogen af lakkerne er penslernes ender/spidser meget grove, og gør applikationen af lak lidt ujævn. Det er dog ikke noget jeg oplever hos dem alle. Jeg regner med at alle penselhovederne bliver lavet ens og på samme måde, så det er småfejl i produktionen af penslerne.

Like an Artist
O2

depend aw 2018 like an artist swatches

Dette er helt klart min yndlingskollektion. Farverne er smukke, de er alle lidt støvet i det og så harmonere de bare så flot sammen. Like an artist er en mere stilfuld kollektion end de to andre, synes jeg.

Classic Woman
7day

depend aw 2018 classic woman swatches

7161 – High Heels // 7162 – Well Dressed // 7163 – Everlasting // 7164 – Suits Her // 7165 – Wear, Wash, Repeat // 7166 – Mother’s Pearls // 7167 – Sophisticated // 7168 – Discrete Chic // 7169 – Drop Dead Gorgeous // 7170 – Classic Beauty // 7171 – Perfect Match      

I Classic Woman kollektionen er der to lakker som er lidt mere pang end ALLE de andre lakker; nr. 7165 og 7169. Ellers er resten af lakkerne i smukke, elegante og klassiske farver. Kollektionsnavnet ”Classic Woman” passer super godt til farverne, og jeg er vild med de navne som lakkerne hver især har fået!

Penslerne hos 7day lakkerne er en smule bredere end hos de to andre serier. Jeg er godt tilfreds med bredden, jeg synes det gør applikationen af lak nemmere.

Hvilken af de tre serier fra Depend efterår 2018 er din favorit?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *