Fit me fra Maybelline

fit me maybelline

Jeg har efterhånden hørt og læst en masse rosende om Fit me produkterne fra Maybelline. Især concealeren skulle være helt fantastisk. Så da der var tilbud i Matas greb jeg chancen og købte både den berømte concealer i farven 15 samt den nye matte + poreless foundation i farven 110, der velegner sig til normal/olieret hud.

Mit problem når jeg køber sådanne produkter, er at jeg har lidt for høje forventninger til min hudfarve. Nej jeg har ikke så meget farve som jeg gerne selv ville. Så jeg får altid købt farver der er for mørke. Dette resultere i at de bliver testet og lagt laaangt væk, og så kan de ligge der og tørre ud. Da jeg stod i Matas og skulle købe de her produkter gik jeg derfor konsekvens efter de lyseste farve de havde, og det er jeg i dag rigtig glad for. Jeg er åbenbart bare en blegfis… Man kan jo også bare stå i butikken og prøve sig frem med de forskellige farvetoner. Det er jeg bare ikke så god til at få gjort – ups…

Når men om sagt have jeg hørt udelukkede godt om disse produkter, derfor har mine forventninger også været ret højre.

Min anmeldelse af Fit me

Konsistens og duft. Concealeren har en tyk og cremet konsistens mens foundationen er mere vandet. Begge produkter dufter meget neutralt.

Påføring. Jeg bruger enten mine ovale makeupbørster, eller min beauty blender til påføring. Eller blending må jeg hellere sige. Concealeren har sin egen lille applikator, som jeg er helt vild med, jeg har ikke prøvet sådan en før. Den minder meget om en lip gloss. Men den fungere kun til at påføre produktet på huden, ikke til at blende det ud. Med foundationen plejer jeg at trykke produktet ud på en fingerspids og duppe lidt i panden, kinderne, næsen, overlæbe, hage og hals for så at blende det ud med en af ovenstående.

Dækkeevne. Concealeren har en ret god dækkevne, jeg synes at den fungere bedst til mørke rande under øjnene i forhold til urenheder. Foundationen har en ok dækkeevne – ikke fuld men den tager det meste af rødmen i huden. Meget naturligt og ikke for makeuppet.

Resultat/finish. Ét ord: Flawless. Jeg plejer altid at ligge et lag pudder over min foundation, BB- eller CC-cream, for at opnå det matte finish, men det er simpelthen ikke nødvendigt med denne foundation. Jeg syness at foundationen minder ret meget om Garnier’s BB-cream til kombineret og olieret hud. Jeg tænkte ellers i starten at dens konsistens ikke ville kunne give et mattende resultat, men det kan den. Foundationen giver et let, ensartet og udglattende look, og dens ”poreless” navn lever den også fint op til. Dog synes jeg at områder med tør hud, virker mindre mattet og hurtigt bliver let krakelerede.

Holdbarhed. Foundationens mattende effekt holder overraskende godt. Selv på de regnfulde dage synes jeg at holdbarheden er god. Ved regn og fysisk aktivitet (som en cykeltur i modvind) vil noget af den mattende effekt tage af, og ved dags ende er det heller ikke som om morgenen, men den holder langt bedre på matheden end min pudder gør.

SÅ levede de op til deres fine anmeldelser?

JA jeg det synes jeg bestemt at de har, de har ikke skuffet mig i hvert fald. Jeg vil gå så langt, som at sige at det er den bedste concealer jeg til dato har prøvet. Ellers har jeg brugt concealere fra Garnier og Gosh. Og så er begge produkter jo virkelig billige, jeg gav 59 kr. pr. produkt (på tilbud, normalprisen er 69 kr.). Jeg synes det er virkelig gode produkter til prisen, helt klart anbefalelsesværdigt. ♥

Har du prøvet nogle af Fit me produkterne?

Relaterede indlæg

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *