De nye Labello chubby sticks

labello chubby sticks 1

Jeg er altid spændt på at teste læbepomade fra Labello. Jeg kan nemlig ikke fordrage duften af deres klassiske blå læbepomade samt af deres pearl & shine. Jeg synes de er for meget og for kunstige og kvalm i duften. Derfor er det første jeg gør med nye Labello læbeprodukter, at dufte til dem. De nye Labello chubby sticks dufter af lækker dessert, det er en sødmefuld duft, der har et snert af noget frugtigt. Og jeg er vild med dem!

Labello chubby Sticks …

… Giver alle en svag opfriskning af læbernes farve i hver deres nuance; black cherry, poppy red, coral crush og bare nude. De er meget lette og ikke specielt kraftige i farverne. De er gode til hverdagsmakeuppen. Samtidig kan man intensivere farven som man vil, og det synes jeg er en rigtig god egenskab. Man kan på den måde få et strejf af røde læbe uden at de er for meget. Farverne er lettere matteret og jo mere produkt man giver læberne, des mere volumen synes de at få.

labello chubby sticks 2

Foruden at give farve til læberne, så fungere Labello chubby sticks også som en læbepomade, der fugter læberne. Resultatet er flotte og sunde kysserklar læber. De nye chubby sticks indeholder ikke mineralske olier, og så skulle de fugte i op til 24 timer. Jeg føler dog at jeg har behov for at genopfriske min læbepomade i løbet af dagen, når de begynder at føles tørre. Herunder har jeg vist dem, som de er, når der er mest mulig farve på læberne:

labello chubby sticks 3

Black cherry // Poppy red // Coral crush // Bare nude

Derfor er det vigtigt at bruge læbepomade

Huden på læberne er tyndere end huden ellers er andre steder. Den tynde hud gør, at blodkarende der ligger lige under den tynde hud, skinner igennem og giver den røde farve af dine læber. Normalvis så begrænser det yderste lag fordampning fra huden, men det gør den ikke på læberne. En læbepomade er dermed med til at fugte, pleje og lægge et beskyttende lag over læberne, så de ikke tørre ud. Så på med læbepomaden.

Hvilken læbepomade bruger du for tiden?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *