De populære ovale makeupbørster

ovale makeupbørster

Jeg har endelig taget mig sammen og købt et par, af de meget populære og hypet ovale makeupbørster. I starten da de fik deres gennembrud var jeg ret skeptisk overfor dem. Jeg syntes de ligner opvaske- og børnetandbørster. Derudover synes jeg umildbart de ser ud til at være ret besværlige at bruge. I mine øjne ser de ud til at være for store og uhandige.

Afkræftet eller bekræftet teori?

Jeg har helt klart fået afkræftet min teori, det er nogle fuldstændig fantastiske børster. Kvaliteten er bedre end forventet. Makeup resultatet er fantastisk, tråds at jeg ellers er svampetilhænger. Og så fungere de bare meget bedre end mange andre makeupbørster. Jeg kan allerede nu sige, at jeg nok kommer til at udvide min oval makeupbørste samling til fulde. ♥

Lidt om deres størrelser

Jeg købte den største (no. 1 – 89 kr.) og den tredje største (no. 3 – 64 kr.). Jeg var fast besluttet på at det skulle være no. 1 som jeg har brugt til foundation, BB- og CC creams. Jeg var lidt i tvivl, om jeg udover skulle købe no. 2 eller no. 3. Da jeg stod der (i Normal, hvor de bl.a. forhandles), tænkte jeg på contour og highlight. No. 2 ville måske blive en tand for stor til dette formål, så jeg endte med no. 3. Men nu jeg sidder herhjemme kommer jeg til at tænke på blush, der ville no. 2 være perfekt.

Kvaliteten af børsterne

Også på dette punkt har de overrasket. Børsterne er super lækre og nemme at have med at gøre. Det er nogle ret faste børster, men samtidigt er det yderste af børstehårende, så helt igennem bløde. Hårene falder ikke af børsterne og så har de også et stilrent design. Min eneste betænkelighed er selve skaftet, det er bøjelig og jeg kunne godt være nervøs for om det kunne knække ved den smalle del. Det drejer sig især om den store børste, da jeg trykker børsten lidt hårdere mod huden ved påføring. Jeg fik hurtigt for vane ikke kun at holde på skaftet, men også have en finger oppe på børstens hoved.

Hvilken slag makeup kan de bruges til og hvordan er resultatet?

No. 1 børsten har jeg brugt til følgende:

  • Foundation, BB- og CC creams: Her er resultatet fænomenalt. Der efterladen ingen former for streger. Makeuppen blendes så fint ind i huden. Bedre end nogen anden foundationbørste jeg har prøvet.
  • Pudder: Også her er resultatet smukt, pudderen bliver blendet ind i huden, det kommer ikke til at sidde løst eller give et meget pudret look.

No. 3 børsten har jeg brugt/prøvet til følgende:

  • Concealer: Børsten er lige en tand for stor til concealer, jeg brugte den en gang og er siden gået tilbage til min beautyblender.
  • Contour: Til contour påføre jeg produktet ved at stryge børstens brede del over huden, hvor det skal sidde, hvorefter jeg blender det ud. Igen igen et super resultat.
  • Highlight: Her gør jeg sådan set det samme, bare med den smalle del i stedet for. Ved påføring af highlight kan det hurtigt blive for meget, hvilket jeg hurtigt erfarede, derfor skal der kun en lille bitte mængde til, hvorefter det kan opbygges. Men efter lige at have fanget det med oval børsten, funger også det fint.
  • Øjenskygge: No. 3 brøsten er lige lidt for stor til påføring af øjenskygge. Der skal man bruge de mindre, det fungerer ikke særlig optimalt med denne størrelse. Men det skulle selvfølgelig også lige afprøves.

Alt i alt et disse makeupbørster nok nogle af de bedste jeg har prøvet. Jeg er ellers stor tilhænger af Real Techniques når det kommer til makeupbørtser, men de her er i hvert fald oppe på samme niveau, hvis ikke bedre. Påføringsresultatet er i hvert fald bestået med et 12 tal. Jeg er MEGET imponeret. ♥

Har du prøvet nogle oval makeupbørster og hvad synes du om dem?

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *