Smashbox X Birds of Prey limited edition

smashbox x birds of prey 1

Smashbox har lavet en lille limited edition kollektion: Smashbox X Birds of Prey. Kollektionen består af tre læbestifter der hver især symbolisere de stærke kvinder i Harley Quinn’s unlikey girl gang. Smashbox X Birds of Prey forhandles eksklusivt hos NiceHair.dk hvor du altid får ekstra 5% rabat på din ordre med koden HVERDAGSBLUSH5.

Jeg har testet en af læbestifterne, Hoops On, som er inspireret af Huntress fra filmen. Vil du have lige så dybe og opsigtsvækkende læber som heltinden, så er denne et musthave. Smashbox Always On Cream To Matte Lipstick er en vidunderlig og langtidsholdbar læbestift, der får læberne til at fremstå smukke og attraktive. Serien af Always On Cream To Matte Lipstick er beriget med en formel, der har samme holdbarhed som en flydende læbestift, men uden at den fader, eller tørre ud i løbet af dagen. Læbestifterne er højt pigmenteret, og dækker med få strøg hele læben, med en morderne mat farve. Desuden indeholder læbestifterne en indbygget primer olie, der gør den silkeblød at påføre, og får den til at føles let på læberne, samtidig med at den plejer i dybden.

smashbox x birds of prey 2

smashbox x birds of prey 3

Hoops On er en smuk mørk og dyb farve. Det er den lækreste bløde og smidige læbestift, der sætter sig flot og er nem at arbejde med. Den lover en god holdbarhed, og det har den bestemt også! MEN den skal lige opfriskes efter at have spist alligevel, og den smitter også af på drikkeglas. Intensiteten af læbestiften kan opbygges som ønskes. Hoops On er som I også selv kan se, en meget mørk og dyb farve, men hvis den påføres med forsigtighed, er det også en rigtig fin forårsfarve, og faktisk en helt anden farve, end når den får fuld gas!

smashbox x birds of prey 4

Jeg er blevet glad for den nye limited edition læbestift fra Smashbox X Birds of Prey kollektionen. Dels fordi farven er pæn, men også fordi den er højt pigmenteret, dejlig nem at arbejde med, dejlig at have på, har et flot mat finish og så tørre den ikke ud på læberne i løbet af dagen. Hoops On er bestemt ikke min sidste Always On Cream To Matte lipstick.

smashbox x birds of prey 5

Til dette look har jeg brugt:
Smashbox X Birds of Prey limited edition

smashbox x birds of prey 6

Hoops On // Bawse // Stepping Out

Skal du nå at have fat i en eller måske alle tre limited editions? BTW Always On Cream To Matte Lipstick fås også I mange andre farver.

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *