Jeg har testet Eyeko og jeg er vild med det

eyeko 1

Jeg har testet tre produkter fra eyeko og især et af dem har overraskede mig enormt positivt, allerede fra første applikation.

Jeg har ikke prøvet nogle produkter fra eyeko før. Jeg elsker at teste nye brands og nye produkter – især brands jeg ikke rigtig har kendskab, forventninger eller fordomme til. Egentlig ved jeg ikke om jeg udtaler brandets navn korrekt ”eye-ko”? I hvert fald synes jeg deres navn er specielt, og minder måske mest af alt om en sødt hundenavn. Det ligger bare rigtig godt i munden.

Når men eyeko produkterne kom hurtigt til at fascinere mig. Produkterne er faktisk ikke kun makeupprodukter, men også plejeprodukter til de områder, hvor de bliver anvendt. Det synes jeg er intet mindre end genialt. Det giver et helt andet mindset når jeg lægger makeup, at vide at f.eks. mine vipper bliver styrket og plejet samtidig.

Brow gel – shape & define

Først og fremmest vil jeg lige fortælle om disse, lidt specielle, tuber som både brow gelen og mascaraen (og mange andre af eyekos produkter) fås i. For det er nemlig meget anderledes, end hvad jeg slev er vandt til. Tuben ligner umiddelbart en creme. Første gange jeg skulle bruge produkterne fungerede det heller ikke oppe i mit hoved, jeg vendte og åbnede den som en creme og ikke som hvad det egentlig er. Men der er en mening med galskaben, for det er faktisk en innovativt og smart ”zero-waste squeeze” emballage.

Brow gelen er meget lig mange andre brow gels, og så alligevel ikke helt. Jeg synes den er mere pigmenteret og påføre brynene mere gel – i forhold til de brow gels jeg selv har. Brynene fremhæves og sættes på en rigtig fin måde. Det jeg især godt kan lide er, at gelen bliver en smugle mat, modsat andre. Og det er ikke fordi gelen størkner og krakelere i løbet af dagen. Desuden bliver brynene hvor de sættes, i og med at hårene bliver en smugle stive.

Som jeg også introducerede er det ikke bare makeupprodukter, men også plejeprodukter. Denne brow gel indeholder vitaminer, antioxidanter, keratin, ginkgo biloba og naturlige proteiner der stimulerer hårvæksten. Lækkert ikke?

Black magic liquid eyeliner – lash-enhancing

Jeg hader hader hader flydende eyelinere, jeg duer simpelthen ikke til dem. Jeg synes de er så svære at arbejde med, og jeg kan bare aldrig få et pænt resultat med en flydende eyeliner. Jeg tester dem selvfølgelig altid men det har altid været det samme – det fungere bare ikke for mig.

MEN denne her er intet mindre end fantastisk! Dens applikator er virkelig spids og ikke særlig bøjelig, så det rent faktisk mega nemt at påføre en skarp og flot FLYDENDE eyeliner. Det har jeg altså ikke oplevede før. Desuden lægger den sig rigtig flot. Den giver ikke et look af en våd plastik streg over øjet. Stregen er skarp, præcis og let mat.

”If you can do liquid eyeliner you can do anything”

Ikke nok med den super nemme applikation og flotte resultat, så indeholder black magic liquid eyeliner faktisk også WIDELASH™ der blandt andet indeholder biotinoyl tripeptide-I, som stimulere vippe væksten. What is not to love?

eyeko 2

Black magic mascara – drama & curl

Denne mascara er en af eyekos bestsellers. Det er en prisbelønnet 3-i-1 formel der både giver volumen, længde og vippebuk. Derudover indeholder black magic mascara plejende keratin og sheasmør. En anden lille lækker ting ved mascaraen er, at der ikke skal andet end varmt vand til at fjerne den igen. Dog synes jeg stadig der er behov for lidt makeupfjerner, da det varme vand ikke tager det hele.

Det er en meget let mascara, som også hurtigt tørre på vipperne. Jeg synes ikke den giver mine vipper så meget volumen eller buk. Til gengæld giver den fin længde – i forhold til den længde mine vipper nu engang har. Den tilføre ikke fibre for ekstra længde, men den fanger mine vipper og fremhæver deres naturlige længde. Jeg synes den er god til at skille vipperne ad og give et meget naturligt vippelook.

Så er der noget der har undret mig. I pakken med black magic mascaraen lå det stykke pap som mascaraen sad fast på. Men udover at mascaraen sad i pappet, så sad der også et guitar plekter? Og jeg forstår simpelthen ikke hvorfor? Hvis du tilfældigvis ved dette, må du meget gerne fortælle mig det i en kommentar nedenfor.

eyeko 3

Har du prøvet nogle produkter fra eyeko? Ellers går min varmeste anbefaling især på deres black magic liquid eyeliner ♥. Eyeko forhandles blandt andet hos Matas *.

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

6 kommentarer

    1. TAK ! Jamen så ved jeg da også det. Jeg har simpelthen aldrig set eller hørt om sådan en “liner designer” før, men det giver også meget mere mening end et guitar pekter :’D :’D Så må jeg se om jeg kan finde ud af at bruge den 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *