Goodiebox januar 2019 // Keep It Fresh

goodiebox januar 2019

Så er årets første Goodiebox landet og jeg er vild med dens lysegule farve, og indlægssedlen med det vandmalede citrondesign. Det er så friskt og sommerligt! Trods at det er vinter på den anden side af vinduet Temaet for månedens boks er Keep It Fresh. Og menigen er faktisk at friske op og give lidt lys til den ellers så mørke og kolde tid.

Goodiebox januar 2019 indeholder:

Goodiebox: Beauty Blender (full size). Goodiebox producere engang imellem deres egne produkter, som kommer med i deres Goodieboxe. Denne måned har de lavet en beauty blener til os. Efter min mening er en beauty blender det mest fantastiske makeupredskab der hidtil er opfundet. De giver bare et super flot resultat – altid! Husk at gøre den våd før brug og pres vandet ud af den, for at få det bedste resultat. At der lå en beauty blender i månedens boks passede mig også perfekt, da jeg faktisk havde det stående på min indkøbsliste, da min nuværende trænger til en udskiftning.

Ivy Aia: Cleansing Mousse with Vitamin B3 (full size). Denne ansigts rens fra Ivy Aia (forhandles blandt andet i Normal) er effektiv, meget mild, udtørre ikke huden og så er den også god til sensitiv hud, da moussen virker både fugtgivende og plejende.

Laritzt Cosmetics: Dew Pot (full size). Dette er lidt af et skindende multifunktionelt produkt. Det er som sådan en highlighter i cremeform, men den kan også sagtnes anvende som både blush eller øjenskygge. Den har en diskret lyserød permemorsfarve, og dens intensitet kan opbygges efter ønske og behov.

Rodial: Vit C Brigthening Mask. Jeg. Elsker. Rodial. Og det er så lækkert at Goodiebox er begyndt at sende deres produkter med til os! Jeg har ikke prøvet noget fra deres Vit C serie, men hold nu op den dufter lækkert; af tyggegummi jeg mindes fra barndommen. Jeg havde sådan set en ide om at den ville dufte af ren appelsin, jeg tænker at det er på grund af den flotte orange farve og ”Vit C” navnet. Jeg laver en anmeldelse af masken når jeg får den testet godt igennem. Kort kan jeg fortælle at masken skulle hjælpe på udstråling, hudens glød og så skulle den udjævne farveforskelle og dermed give en mere ensartede hudtone.

Youth Lab.: CC Complete Cream SPF 30. Lige præcis denne CC cream har været med i Goodiebox før, tilbage i november 2015, så jeg tænker at mange nyere Goodieboxmedlemmer ikke har prøvet den alligevel. Og den er lækker. Den dufter godt, den har en ok dækkeevne, den fugter, plejer, giver glød og indeholder SPF og så er den faktisk et af Goodiebox’ bedst sælgende produkter, på deres shop.

Månedens boks indeholder fem produkter hvoraf tre af disse er full size. Boksen har en samlet værdi af 632 kr. Kunne du også tænke dig at modtage den månedlig selvforkælelse i form af Goodiebox, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du når at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt. OG tilmelder du dig nu, modtager du oven i månedens boks, også 4 sheet masker fra Miqura og Masque Me Up til en værdi af 246 kr.

Hvad synes du om årets første Goodiebox? Har du en favorit eller måske flere, fra månedens boks? Mine favoritter er beauty blenderen, Youth Labs cc cream og Rodial masken.

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *