Evolve organic beauty, hyaluronic serum 200

evolve organic beauty 1

Hvis der er noget min hud trives godt med, så er det et godt fugtserum. Jeg er stødt på flere rigtig gode, og denne her fra Evolve er en af dem! Serummet hedder hyaluronic serum 200, som blandt andet indeholder hyaluronsyre, der fugter huden indefra og udjævner fine linjer og rynker. Økologisk granatæbleekstrakt der blødgør og beskytter huden. Desuden indeholder det også økologisk rosenvand, der giver den skønne og meget milde duft af roser. Serummet kan anvendes af alle hudtyper og for mig, var det simpelthen kærlighed ved første påføring.

Serummet har lige præcis den helt rigtige konsistens for et fugtserum – i mine øjne. Konsistensen er let og flydende, meget vandigt og trænger hurtigt ind i huden. Derudover er der ikke så meget mere over konsistensen. Den har ikke den klassiske serumkonsistens som gør, at produktet bliver lidt sejt at fordele på huden. ”Sejt” er måske også et forkert ord at bruge, men i hvert fald, så er den her meget vandig, uden alt muligt andet. Og det er sådan jeg foretrækker et fugtserum.

evolve organic beauty 2

Jeg modtog serummet med Goodiebox. Serummet er som sagt fra Evolve, som jeg ikke har haft noget bekendtskab til før. Det er det gode ved Goodiebox – man får prøvet en masse brands og produkter, som man måske ikke slev ville havde købt.

Når men i hvert fald så er Evolve et brand, hvis produkter er baseret på naturlige og økologiske ingredienser, som kan være lige så effektive som de konventionelle og ofte syntetiske alternativer. I Evolve sortimentet finder du et større udvalg af både hudpleje, kropspleje og hårpleje. Det er noget jeg allerede nu finder meget tiltalende, i betragtning af hvor glad jeg har været for det første og eneste produkt fra brandet, som jeg har prøvet.

evolve organic beauty 3

Hvad værre er, er at den er blevet brugt alt alt for hurtigt. Den indeholder 10 ml men når der bruges et pump morgen og aften går det stærkt. HELDIGVIS findes serummet også i en 30 ml udgave!

Har du prøvet nogle produkter fra Evolve, som du vil anbefale?

Kærligst Charlotte

 

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *