Spar lige nu 30 % på alt hos the body shop!

spar 30 % the body shop

Dette er blot en lille service meddelelse, som måske kan komme til gavn for nogle stykker. Jeg fortælle jer at the body shop har en kampagne kørende, hvor de giver 30 % på alt. Tilbuddet gælder fra i dag den 28. august til og med den 3. september. Handler du over netbutikken skal du huske at bruge koden LYBCDK når du tjekker ud.

Man skal være medlem (eller blive det) for at kunne modtage rabatten. MEN det er gratis at være medlem og der er kun fordele ved det. Udover at benytte sig at de mange medlemstilbud der ofte er i butikken, så spare du point sammen til rabatkuponer og du får hvert år en rabatkupon i fødselsdagsgave på 50 kr. Du kan blive medlem HER eller i din the body shop butik.

The body shop er en af mine favorit butikker. Jeg elsker den simpelthen. Derfor har jeg også en masse anbefalinger og ønsker fra dem. Jeg tænker at jeg selv skal benytte mig af tilbuddet, hvis jeg når at komme i en af deres butikker inden på søndag.

Mine anbefalinger
 • All-in-one instablur. En fantastisk makeupprimer, der også sagtens kan bruges uden makeup, for et mere mat og neutralt ansigt.
 • Aloe soothing gel. Dette er en kølende og fugtgivende gel. Jeg bruger den i forbindelse med hårfjerning i ansigtet, ved solskoldning og som aftersun. Læs mit indlæg HER.
 • Fuji green tea body lotion. Fuji green tea er bare min favorit kropsserie, den dufter himmelsk.
 • Honey bronze tinted leg mist, pris. Det er ikke en selvbruner som sådan, men den tynd gel der sprayes på kroppen og giver en let glød. Læs mit indlæg HER.
 • Olive beautyfying oil. Oliven serien er ellers ikke en jeg er helt fan af, men duften i deres beautifying oil er så fantastisk, og olien er fantastisk. Læs mit indlæg HER.
 • Til slut vil jeg anbefale store dele af Vitamin E serien. En mild ansigtsplejeserie, med plejende, fugtende og blødgørende egenskaber. Kig blandt andet på deres aqua boost sorbet, scrub, moisture cream og serum-in-oil.

Åh jeg kunne blive ved, listen med produkter jeg elsker er virkelig lang. Generelt er det meget få produkter fra the body shop som har skuffet mig eller som jeg ikke synes om. Generelt hælder jeg mere til body lotions frem for body butters da jeg synes deres body butters er for fede, men det er bare mig der er sær på det område.

Mine ønsker
 • Vitamin E moisture serum
 • Camomile cleansing butter
 • Pink grapefruit body scrub
 • Fuji Green tea Cologne
 • Drops of light serien
 • De nye ansigtsmasker
 • British Rose Petal-Soft Gel Toner (lige langeret)

Også denne liste ville jeg kunne laver kilometer lang. Deres nye hårplejeserier er også interessante og så har de jo også en masse lækker makeup. Men jeg tror dette topper listen lige pt. Hvad er jeres ønsker og anbefalinger? Skal du benytte dig af det gode tilbud?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *