Peeling Foot Mask og andre forårsessentials fra Oh K!

oh k! peeling foot mask 1

Det koreanske hudplejebrand Oh K! er efterhånden velkendt for mig. Dels fordi jeg har testet mange af deres masker og dels fordi det faktisk er ret gode og effektive masker. Ved mange sheetmasker oplever jeg bare at huden er våd og fugtet når de tages af, og så er det egentlig bare det. Men der er enkelte brands, som tager og løfter sheetmasker op på et højere niveau, og dertil vil jeg varmt anbefale dig Oh K!

I denne omgang har jeg testet en række masker fra Oh K! der passende kunne ligge i kategorien forårs- og sommeressentials. Foråret er nemlig allerede skudt godt i gang og vi har allerede haft flere dejlige dage med varme og sol. Og hvad er sommer lig med? Sol og sandaler!

Peeling Foot Mask

oh k! peeling foot mask 2

Først og fremmest trænger fødderne sikkert til en kærlig omgang. Så hvorfor ikke give dem den helt store tur, med et dejligt fodbad, ny pedicure og en peelmaske til at tage den tørre hud? Oh K! har en peel maske til fødderne; Peeling Foot Mask, som skal sidde på nyvasket og tørre fødder i 1-1,5 time og efter 4-6 dage vil huden begynde at skalle af. Jeg havde aldrig selv testet en af disse fodmasker, jeg har ellers flere liggende, men jeg tror ikke rigtig at jeg har ture… Og slet ikke midt i sandalsæsonen, men nu har jeg testet denne før det rigtig bliver tid til, at fødderne skal luftes for omverdenen. Og det var slet ikke så slemt!

Den eksfolierende fodmaske indeholder naturlige frugtsyrer, der virker let eksfolierende og fjerner død hud på fødderne så de efterlades bløde, sunde og klar til sommer. Sokkerne der medfølger kittet maksimerer fodmaskens fugtgivende effekt.

Pakken indeholder et sæt engangs sokker og væsken der skal hældes ned i. Denne væske/essence er lige så tynd som vand og dufter ude mærket. Der er ingen ubehag i forbindelse med at have sokkerne på. Jeg havde forventet at jeg ville kunne mærke en form for peeling, men det kunne jeg ikke. Først da jeg skyllede fødderne, i badet efterfølgende, kunne jeg mærke en udvandt let strammende følelse på vristen, der forsvandt da jeg gik ud af badet igen. Dér fandt jeg ud af at man IKKE skal tage neglelak på inden peelmasken, da denne opløser neglelakken så den er lige til at pille af.

oh k! peeling foot mask 3

Peeling Foot Mask på og fire dage senere

Aftenen på tredjedagen, da jeg tog mine strømper af, var mine fødder allerede begyndt at skalle af. Hold op hvor er det svært ikke at hjælpe processen på vej. Men man må ikke selv pille huden af. Selvfølgelig kan du nulre det løse hud af, men ikke noget med at hive i det der sidder fast, for så kan det godt gøre ondt.

Efter ca. 2 dage begyndte jeg at tænke på om mine fødder mon ville blive pæne igen, for der var stadig steder som ikke var skallede af og steder der flagede. Huden skaller stort set kun af under huden, en smule op af kanterne og lidt på tæerne. Huden skaller ikke af på vristen. Jeg må da også indrømme at jeg til sidst hjalp processen lidt på vej ved forsigtigt at pille huden af hvor jeg kunne. Alt i alt er jeg meget imponeret over effekten. Det er den hårde hud der skaller af, og derunder er en fin ny og flot hud. Den grissende og knap så kønne proces er hel klart resultatet værd.

Når fødderne er ordnet og klar er det ansigtets tur
Boost ansigtet efter vinteren med 3-Step Sesweed Mask

Dette er en tretrins hudplejetrio bestående af en rens, en sheetmaske og et ansigtsserum med havalgeekstrakt. Trioen hjælper med at bekæmpe den udtørrende effekt af forurening og forbedring af hudens udseende. Rensen er utrolig lækker. Det er en tyk, velduftende, perlemorshvid masse, der fjerner ophobning af urenheder og partikler så sheetmaskens indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter nemmere kan trænge ind i huden for at bekæmpe fire radikaler og tilføre fugt. Sheetmasken er et koldt gys at få på.

Det er en stofmaske, der ligesom rensen, dufter fantastiske. Når masken tages af er der ret meget produkt tilbage på huden, det er en meget fyldig væske, der er et øjeblik om at trænge ind i huden. Huden efterlades blød, fyldig og fugtmættet. Det afslutterende serum hjælper med at bevare fugtbalance og forbedre hudens naturlige barriere. Også serummet er af tykkere slags og der er rigeligt af det i den lille lomme. Det er længere tid om at trænge ind i huden, men det er som om når det først begynder at trænge ind, så går det stærkt. Huden er nu blød, glat og fugtmættet.

Fugt ansigtet med Marine Hyaluronic Acid Mask

Dette er en tyk hydrogel sheetmaske, der er todelt og pakket godt ind i beskyttende papir på både for- og bagside. Masken er flot med sit let lilla holografiske skær. Og så er det en fugtgiver, der booster huden med næring. Hyaluronsyre fugter og gør huden mere glat, mens aminosyrer fra niacinamid (B3 vitamin) og havtangekstrakt hjælper huden med at se lysere og mere ungdommelig ud.

Det er ikke meget essense, som masken efterlader tilbage på huden, og det der er tilbage er inde i huden efter et kort øjebliks massage. Huden efterlades som var den pumpet med fugt og så får den en lidt sjov overflade som fingrene ikke rigtig kan glide hen over. Følelsen kan sammenlignes lidt som når man røre ved “legetøjsslim”: det er fugtigt uden at være vådt og lidt klistret uden at klistre. Forstår du? I hvert fald så er huden nu klar til den resterende hudpleje.

Opfrisk ansigtet med Vitamin C Watermelon Sheet Mask

Dette er en sheetmaske der både opfrisker og virker fugtgivende. Masken egner sig til alle, der ønsker en klar hud med en jævn og lysnet hudtone. Masken er af fibre der sikre, at formlen med vandmelon og vitamin C ikke fordamper på huden. Dermed leveres en super effektiv fugtgivende dosis til huden. Masken er lyserød og af fiberholdigt stof/tencel og så dufter den godt. Ifølge masken, så sidder mine øjne for langt fra hinanden, da maskens huller til øjnene er meget smalle. Ellers er den behagelig at have på. Efterfølgende efterlades mit ansigt opfrisket og fugtet med en mere klar hudtone.

Plej ansigtet efter en dag i solen med After Sun Aleo Sheet Face and Neck Mask

Solens stråler er allerede nu stærke. Husk derfor også solcremen! Så sent som igår faldt jeg i søvn ude på terrassen og det resulterede desværre i et rødt ansigt og brystkasse. Denne aftersun maske til ansigt og hals virker lindrende på den solskoldede hud. Den er nemlig spækket med kølende og lindrende aleo vera, der øjeblikkeligt dæmper rødmen. Foruden lindring giver masken også fugt og næring.

Masken er sværer at folde ud end så mange andre, da den har det ekstra stykke til halsen, og så er det en almindelig stofmaske. Stykket der skal sidde på halsen synes jeg var modbydelig kold at sætte på. Ellers var resten behagelig – men resten af mit ansigt var også rødt! Efter 10-20 minutter skal masken af og resten af essencen skal masseres ind i huden. Huden efterlades godt fugtet, hvilket også er alfaomega hvis man da ikke er interesseret i at huden skal begynde at skalle af. Fugt, fugt, fugt og endnu mere fugt er godt!

Kender du Oh K! og deres mange forskellige sheetmasker? Har du prøvet deres Peeling Foot Mask eller måske samme slags maske fra et andet mærke?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg