Gør fødderne sommerklar

Gør fødderne sommerklar

Denne trio er perfekt til at gøre dine fødder klar til sommeren, og de mange fine sommersko. Trioen (der er flere forskellige produkter i serien, både med og uden parfume) består af en badeolie, en fodbadesalt og en fod- og hælkur. Til sammen er de ideelle til at forkæle og pleje fødderne lidt ekstra. Desuden er serien dejlig prisvenlig + at Matas ofte kører en masse gode tilbud, på deres egne serier.

Matas fodbadeolie er uden parfume og indeholder glycerin, den opfrisker, plejer og blødgør hård hud, så den hårde hud efterfølgende er nem at file af.

Matas fodbadesalt også uden parfume (dog har den en naturlig, sød, tyggegummiagtig duft), indeholder havsalt og olivenolie, der også er med til at blødgøre og pleje huden.

Matas fod- og hælkur er uden parfume, fod- og hælkuren indeholder 25 % carbamid – som er en ekstremt fugtgivende ingrediens, da carbamid har en god evne til at holde fugt og vand tilbage i huden, dermed øges hudens fugtighed – produkter med carbamid er generelt rigtig godt for tør, ru og hård hud (som fx fødderne).

Fodbad: Gør et kar klar med lunkent vand og kom 1-2 spiseske fodbadesalt i, samt lidt fodbadeolie. Efter et kvarters tid vil olien og saltet begynde at virke på dine fødder. Du skal derfor sætte mere end et kvarter af til fodbadet. Efter fodbadet vil det være optimalt at file fødderne fri for hård hud, da huden på dette tidspunkt er blødgjort. Når du har filet kan du afslutte med en god fodcreme, men hvis du vil gøre lidt ekstra for fødderne, kan du forkæle dem med fod- og hælkuren – dette er dog mest optimalt at gøre før sengetid, så kuren kan arbejde hele natten, kom gerne et par strømper på.

Personligt havde jeg rigtig høje forventninger til fod- og hælkuren. Jeg forventet at vågne op til bløde fødder, som ikke manglede fugt. Men det synes jeg ikke helt jeg gør. Der er sådan set ikke den store forskel, fra at vågne med eller uden at have brugt kuren. Dog brugte jeg de første par gange kun brugt et pump kur pr. fod. Resultatet bliver heldigvis bedre af at bruge mere.

Relaterede indlæg

2 kommentarer