Test af Björn Axén Argan Oil Smooth Series

björn axén argan oil 1

Björn Axén Argan Oil Smooth Series er en nye hårplejeserie rettet til tørt og kruset hår. Til hår der mangler glans, er statisk og har en grov struktur, som kan være svær at styre. Serien er til hår der kan føles ødelagt. Og så er disse produkter tilmed gode for miljøet og indeholder et højt niveau af naturlige ingredienser. Produkterne i Björn Axén Argan Oil Smooth Series indeholder mellem 88-96 % ingredienser af naturlig oprindelse.

Shampoo & Balsam

Som sådan er dette et meget almindeligt shampoo og balsam makkerpar. Jeg oplever ikke at der er noget sensationelt over dem. Og som sådan oplever jeg heller ikke en specielt god effekt af parret. MEN hårpleje er en meget individuel ting og vi har alle vores egne behov. Jeg tænker heller ikke, at min egen hårtype er det perfekte match til denne serie.

Shampooen er nogenlunde nem at fordele ud i håret. Balsammen gør mit hår utrolig blødt når den skylles ud af håret. Men derefter synes jeg ikke at mit hår trives så godt med serien. Jeg oplever ikke at det er lettere at rede ud, og de giver mit hår et let fedtede udtryk, og en følelse af at produktet ikke er skyllet helt ud, trods ihærdigt forsøg under bruseren. Jeg er overbevist om at produkterne skylles godt nok ud, men at min hårtype er forkert til disse. De fugter håret på en måde, der bare ikke fungere for mit eget hår.

Smooth Milk & Cream

björn axén argan oil 2

I samme serie med shampoo og balsam har vi også to hårcremer til hver sin hårtype. Argan Oil Smooth Milk Anti-Frizz & Heat Protecrion er til normalt og fint hår. Konsistensen er en gel, som egentlig er OK at anvende i håret, men den modvirker ikke statisk elektricitet og jeg har heller ikke så meget effekt af gelen. Jeg oplever at den meget hurtigt trænger ind i håret, hvilket jeg tænker er fordi mit hår mangler fugt. Den anden Argan Oil Smooth Cream Anti-Frizz & Heat protection er derimod til tykt og kruset hår og har en fed cremet konsistens. Denne er modsat gelen for fed til mit hår. Den resultere i at mit hår klumper sammen og virker fedtet. Håret optager dog også meget af det efter et øjeblik, som mit hår har godt af, men den giver stadig et mere fedtet udtryk.

Overordnede har disse produkter ikke været nogen succes for mit vedkomme. Produkterne dufter dejligt. De har den klassiske duft, som jeg forbinder med produkter, der indeholder arganolie, men min hårtype egner sig ikke serien.

Har du prøvet Björn Axén Argan Oil Smooth Series?

Knus C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg