Wet brush vs Wet brush-pro

wet brush-pro

Wet brush (farvede og mønstert) // Wet brush-Pro (sølv)

Jeg knuselsker min wet brush, det er uden tvivl den bedste hårbørste jeg nogensinde har eget. Efter af have prøvet den kan jeg ikke forestille mig, at jeg går tilbage til en almindelig hårbørste igen. Hårbørster som jeg ellers har brugt hele mit liv. Wet brush hvor har du dog været i al den tid!? Wet brushen kan rede alt hår ud med nemhed og uden smerte, så lækkert!

Har du lyst kan du læse min anmeldelse af the wet brush HER.

Wet brush har lavet flere forskellige udgaver af deres børster. Man skulle et eller andet sted tro, at de ville udvikle sig til noget bedre, men det synes jeg ikke helt er tilfældet her. De har lavet en wet brush-pro udgave. PRO!? Ud fra navnet burde Pro udgaven overgå den originale wet brush på flere punker og den burde i min optik være bedre. Meeen sådan forholder det sig desværre ikke. Jeg synes faktisk at det er en utrolig dårlig udgave, den har slet ikke alle de gode kvaliteter som den almindelige wet brush har.

Wet brush-Pro

Det jeg elsker ved den almindelige wet brush er dens evne til at rede selv det mest filtret hår ud, som om man har givet håret en lang og virkelig god hårkur, den effekt har Pro udgaven ikke, den hiver i håret og har slet ikke samme behagelige og hurtigt udredende effekt.

Pro udgaven har tyndere, ”stærkere og mere flexible” børstehår. Min Pro børste har jeg haft i godt 4-5 måneder, og brugt den et minimalt antal af gange og alligevel er flere af børstehårene, bukkede i mærkelige vinkler. Derimod har min 1,5 år gamle wet brushs børstehår siddet som da jeg fik den, trods at den bruges til hverdag.

Fordelen ved Pro udgaven er dog, at den har huller i ryggen, som gør den velegnet at have med i badet – hvis det er noget man gør sig i. Jeg har aldrig haft den med i bad og brugt den som fordeler, men det er en mulighed. Derudover tror at den ville fungere godt til tyndt og fint hår, men har man lidt mere tykkelse i håret er dette ikke børsten man skal gå efter.

Så køb for Guds skyld den almindelige originale wet brush, den er fantastisk!

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *