Luksus (og mega lækker) sukker bodyscrub

sukker bodyscrub

Denne her luksus sukker bodyscrub fra Matas striber er en af mine all time favorits, og er blevet genkøbt rigtig mange gange efterhånden. Det er derfor heller ikke et nyt produkt for mig, men jeg vil alligevel lige fremhæve den her på bloggen.

Hvis der er noget jeg elsker så er det en god omgang med en bodyscrub, der er simpelthen ikke noget bedre. Jeg har efterhånden prøvet rigtig mange forskellige bodyscrubs, og mange af dem er rigtig gode, jeg kan bedst lide scrubs der rens faktisk kan skrubbe huden ordentligt, med masser af korn, helst lidt grovere i det. Men der er godt nok også mange scrubs der ikke er noget som helst værd, jeg har flere gange måtte smide en helt ny scrub ud, fordi den simpelthen bare var virkelig dårlige.

Men Matas luksus sukkerbodyscrub er en af de bedre. For det første så føles den bare fantastisk på huden, den er fyldt med små korn, som smelter på huden når de er blevet masseret ud på huden længe nok, efterfølgende kan jeg gnide benene mod hinanden, og de er SÅ glatte, det er virkelig en skøn følelse. Sukker bodyscrubben er uden parfume og plejer huden på en fantastisk måde; den ligger som en hinde over huden, det kan minde om følelsen af at havde brugt en bodylotion på huden – så skønt. Jeg selv bruger for det meste også en form creme på huden efterfølgende, så min hud bliver ekstra meget forkælet. ♥

Det eneste lille minus ved scrubben, er hvis den ikke bliver skyllet ordentligt af, kan eventuelle rester skalle af huden – det ligner at huden er meget tør, men det er den altså ikke, det er produktrester. Men det kan sidde og irritere huden, så husk at få skyllet det hele af, og ja det kan godt være lidt svært, da det sætter sig godt fast! For det meste kan det også undgås, ved at bruge en creme efterfølgende.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *