Kan den blive slidt og miste sin power?

the wet brush

Det jeg vil snakke om i dag er min elskede wet brush (Læs min anmeldelse HER og evt. også sammenligning af to forskellige wet brushes HER). Jeg har haft min i ca. 2 år vil jeg tror. I starten kunne jeg simpelthen ikke forstå dens magi, det var den bedste hårbørste jeg nogensinde har egen, den gik gennem alt hår, uanset dets tilstand. Men jeg synes den er ved at falde lidt af på det. For det første er den begyndt at samle uanede af mængder støv, ved ikke lige hvad der sker. Men den er begyndt ikke rigtig at kunne rede mit hår lige så let igennem, det er begyndt at gøre ondt, og den hiver i det. Den opføre sig faktisk næsten som en helt almindelig hårbørste der reder vådt hår.

Så jeg har forhørt mig lidt…

… og en HH Simonsen wet brush burde ikke kunne miste sin effekt. Så kiggede jeg lidt nærmere på min wet brush, og der står faktisk ikke HH Simonsen på bagsiden. Så måske den jeg har er en wet brush kopi? Konklusionen er i hvert fald at jeg nok køber en ny wet brush, da jeg virkelig synes at den trænger til en udskiftning. Og så vil jeg sikre mig at der står HH Simonsen på bagsiden!

Har du oplevede det samme?

Relaterede indlæg

4 kommentarer

  1. Jeg elsker også den børste! Men min trængte også til en udskiftning – og har en HH Simonsen nu 😀 Men synes måske en hårbørste burde skiftes ud en gang i mellem – for der sidder vel en masse i den fra ens hovedbund? Det er måske bare mig der er besat af at alt skal være rent 😀

    1. Nyt er også altid lækkert 🙂 Jeg redgør min børste ret ofte netop på grund af snavs, så har samvittigheden det bedre