Min første Cleanskin Goodiebox

cleanskin goodiebox juni 2016

Det er farligt at surfe rundt på internettet, det er alt for dyrt. Den anden dag endte jeg lige pludselig på cleanskin.dks hjemmeside, og hovsa hvad var det for noget? De har deres egen månedlige Goodiebox abonnement med beautyprodukter. Dette abonnement koster 199 kr. Og ja selvfølgelig skal det da også prøves, så nu har jeg tilmeldt mig Cleanskin Goodiebox, og har netop modtaget min første boks. Boksens indhold har en total værdi af 614 kr.

Som jeg skrev forleden dag, havde jeg lidt forventet, at der lå en solcreme i juni måneds Goodiebox, men at der ikke gjorde det. Til gengæld indeholder Cleanskin Goodiebox en MASSE solfaktor og solglød!

Hawaiian tropic protective sun lotion SPF 30

Piz buin wet skin solspray SPF 15

RoC soleil protexion lip balm SPF 30

RoC soleil protexion refreshing skin restoring milk after sun

Maybelline dream bronze BB cream

Body collection bronzing pearls

Body collection blusher set

Så nu kan den sol og sommervejret godt se at komme frem, så jeg kan få brugt noget af al den solbeskyttelse jeg har! Og få gået med noget af al min nye sommertøj for den sags skyld!

Førstehåndsindtryk af Cleanskin Goodiebox. Det er altid spændende med sådanne Goodieboxe, jeg er fan af konceptet. Cleanskin har haft deres Goodiebox siden oktober 2015, den er derfor ret nye. På deres hjemmeside kan man se tidligere bokses indhold, og jeg indrømmer at det ikke er dem alle der er lige imponerende, men jeg tænker at de bliver bedre og bedre, jo længere tid de kører, og jo flere medlemmer de får. Jeg synes denne måneds boks har et super godt indhold, så jeg giver dem i hvert fald en chance og glæder mig til mere.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *