En Fan Palm hårbørste koster 399 kr.

Fan Palm hårbørste 1

Fan Palm er et dansk brand, der sælger hårbørster, makeup- og toilettasker. Jeg har testet en af deres hårbørster. Børsten består af en kombination af vildsvinehår og afrundede nylonbørster, der tilsammen stimulerer og masserer hovedbunden. Samtidig skulle den også give håret mere glans. Hårbørsten kommer i en smuk lille æske og ligger ydermere i en lille stofpose. Æsken er smukt designet med diverse eksotiske planter og fugle.

”Once you try it, you’ll get hooked”

Fan Palm hårbørste 2

Børstens nylonhår er længere end vildskinhårene og så stimulerer de nænsomt hovedbunden, og lader vildsvinehårene fordele den naturlige sebum fra hovedbunden, for at opnå et mere glansfuldt look i hele håret. Mange oplever at kunne reducere hvor ofte de vasker hår, efter at have benyttet Fan Palm børsten regelmæssigt. Flere har nedsat hårvasken til hver tredje til hver fjerde dag. Jeg går i bad og skyller mit hår hver dag, men det får kun shampoo hver anden dag.

Ved at hovedbunden masseres, stimuleres blodcirkulationen, som kan medvirke til, at håret gror bedre. Hårbørsten kan også anvendes mens man føntørre håret, da nylonhårene er varmebeskyttet.

Fan Palm hårbørste 3

Er den bedre en min elskede Wet Brush?

Jeg har været meget spændt på at prøve hårbørsten fra Fan Palm, den må trods alt kunne et eller andet til en pris af 399 kr.! Jeg var dog allerede fra start usikker på om den ville kunne overgå min elskede Wet Brush, som jeg ikke kan leve uden. Men jeg havde heller aldrig prøvet en hårbørste med vildsvinhår. Mit første indtryk af hårbørsten er, at den ikke reder mit hår godt nok igennem. Jeg føler at det kun er overfladen og de yderste hår, som bliver redt igennem. Desuden tager det meget længere tid end normalt at rede mit hår OG så river vildsvinhårene desuden min hovedbund og nakken, hvilket bestemt ikke er behageligt. Så min konklusion må være at, nej, den kommer ikke til at erstatte min Wet Brush.

Har du en Fan Palm hårbørste eller måske en anden hårbørste med vildsvinhår?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *