Plaisir refreshing cleansing gel

plaisir cleansing gel

Jeg har været meget lang tid om at få dette indlæg skrevet, da jeg står med en meget ”mmhhææ”-følelse omkring denne cleansing gel fra Plaisir. Egentlig synes jeg den er ok, men samtidig er jeg ikke rigtig solgt. For det første startede jeg på den, med en fordom. Jeg elsker matas striber produkterne, men jeg har ikke særlig gode erfaringer med deres renseprodukter. Plaisir er også en af matas’ egne serier, så jeg frygtede lidt at det ville være lidt alla det samme.

Det er den dog ikke, Paisirs cleansing gel er bedre end renseprodukterne fra striberne. Plaisir er generelt mere luksuriøs end striberne, samtidig med at de fås til en fornuftig pris. Men når det kommer til hudpleje, vil jeg gerne give lidt/eller meget ekstra for at give min hud den ekstra luksus, og den ekstra luksus finder jeg ikke rigtig her.

Cleansing gelen renser huden, den dufter godt, den er fast nok til kun sjældent at glide ned i øjnene og den har en fin mængde skummen. Efter rensen er huden ren, glat og klar til den efterfølgende pleje. Altså den gør hvad en rens skal gøre men mere gør den heller ikke.

Sådan bruger jeg Plaisir refreshing cleansing gel

Når jeg renser mit ansigt grundigt bruger jeg cleansing gelen sammen med min foreo, som gør min hud ekstra ren. Der er virkelig forskel på at bruge en ansigtsrens alene og at bruge den sammen med en foreo – jeg er kæmpe fan. Efter rensen bruger jeg en toner, i øjeblikket er jeg ved at tømme ud i alle mine gamle sjatter. Derefter bruger jeg en ansigtsserum, der i øjeblikket består af The Body Shops vitamin E overnight serum-in-oil, og den bruger jeg faktisk både morgen og aften. Over min serum bruger jeg henholdsvis dag- eller natcreme. Også her er jeg ved at tømme ud i sjatterne.

Som jeg også nævnte i min anmeldelse af Plaisirs makeupfjerner, så er jeg helt vild med Plaisirs design. Enkelt, klassisk, feminint, sølv og pasteller – smukt.

Alt i alt er Plaisir cleansing gel et ok renseprodukt, men et renseprodukte der ikke rigtig gør mere end at rense huden. Dette må der så kompenseres for i den efterfølgende hudpleje.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *