Anbefaling af læbestift fra Make Up For Ever

læbestift fra Make Up For Ever 1

Kender du makeupbrandet Make Up For Ever? Ellers kan jeg anbefale dig at stifte bekendtskab med det. De har nemlig en hulens masse virkelig lækker makeup. Jeg har endnu ikke prøvet ret meget derfra, men det jeg har haft i hænderne har være så lækkert. Make Up For Ever forhandles blandt andet i Sephora. I hvert fald så vil jeg give en kæmpe anbefaling til især deres Artisk Rouge Mat læbestifter.

Artist Rouge Mat M103

læbestift fra Make Up For Ever 2

Jeg har deres Artist Rouge Mat læbestift i farven M103, som er en dyb og intens støvet rosa farve. Jeg synes farven er meget klassisk og elegant, og så passer den til alt tøj og alle anledninger. Læbestiften er højpigmenteret og virkelig lækker at have på. Den er cremet, nem at påføre og så giver den et mat finish, uden at virke tør på læberne. Den er bare dejlig behagelig at have på. De matte læbestifter lover en holdbarhed på 10 timer og de cremede læbestifter en holdbarhed på 8 timer. Og holdbarheden er god!

Som altid med matte læbestifter, foretrækker jeg at skrubbe mine læber på den ene eller anden måde før brug. Matte læbestifter har det med at fremhæve eventuelle ujævnheder i læberne, og har man tørre læber med tørre flader kan det tydeligt ses.

Artist Color Pencil 606

læbestift fra Make Up For Ever 3

Et andet læbeprodukt jeg lige vil fremhæve i samme skynding, er deres Deluxe Artisk Color Pencil. Jeg har farve nummer 606, som bare er det perfekte match til M103 læbestiften. Blyanten er cremet og godt pigmenteret, så det er virkelig nemt at optegne mine læber med den. For at opnå det flotteste resultat, optegner jeg først læbernes konturer med blyanten, for derefter at fylde op med læbestift. På den måde bliver læbestiften inden for linjerne.

Denne serie af blyanten kan faktisk anvendes til både læber, øjne og bryn og så fås den i et kæmpe vælg af farver, i hele 39 forskellige nuancer.

læbestift fra Make Up For Ever 4

Kig også efter

Skal du forbi Sephora og kigge på de to fantastiske sager til læberne, så synes jeg også at du skal tage et kig på deres Step 1 Smoothing Primer. Blot et lille tip herfra. Deres Step 1 primere fås i 10 forskellige udgaver. Smoothing primeren dufter af sæbe, den er lys hudfarvede, dog uden at jeg oplever at den korrigere eller forfiner min hudfarve, og så udjævner den hudens struktur. Den er fordelt på huden på et øjeblik, og du behøver ikke at vente på at den trænger ind i huden. Det er efter min mening en lækker primer.

Kender du Make Up For Ever?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg