Ny Anti Pollution serie fra SachaJuan

sachajuan anti pollution

Anti Pollution er noget jeg ser mere og mere i skønhedsprodukter, af både den ene og anden art. Og den nyeste hårplejeserie fra SachaJuan er også en Anti Pollution udgave. Men hvad er det egentlig, tænker du måske?

Forurening

Færdes du især i storbyerne, så udsættes både hud og hår for store mængder af forskellige former for forurening. Luftbårne partikler i byen, i trafikken, på dårligt ventilerede kontorer og på offentlige steder. Rester fra forbrænding af træ, kul, brændstof og dieselolie samt fra friktion mellem materialer som bremsesystemer i biler, metro og tog, samt slidte tæpper, rulletrapper, og så videre og så videre. Partikler med uønsket lugt fra eksempelvis cigaretter og mad. Partikler, støv og skidt samles på huden, i håret og på hovedbunden.

Anti Pollution beskytter mod forurening

Da håret ikke har nogen naturlig forsvarsmekanisme mod forurening, er det en fordel at beskytte det. De forurenede partikler klæber sig til håret og skader det. Håret er meget sårbart, med sit forholdsvist store overfaldeareal, og det fungerer som en effektiv ”partikel- og støvopsamler”. Resultatet af forurenede hår, er et hår, der synes mere kedeligt og livløst, da det også mister sin glans. Du kender måske det, at dit hår lugter grimt af mados eller cigaretrøg? Og det er faktisk også forurening af håret. Det er partiklerne der aflejres på overfladen af hvert hår, som absorberer andre forurenende stoffer der findes i luften, såsom benzen og toluen. Også cigaretrøg og mados absorberes og giver en uønsket og grim lugt.

Som sagt har håret ikke noget naturlig forsvarsmekanisme mod forurening, men det har hovedbunden! Dog er det ikke et resultat de fleste synes om. Når hovedbunden påvirkes af forurenende partikler, indleder den en overproduktion af talg, hvilket giver mere fedtet hovedbund. Hvilket heller ikke er særlig fedt, vel?

OG DERFOR er det vigtigt at have en hårplejerutine, og for den sags skyld også en hudplejerutine, der beskytter mod forurening!
SachaJuan Anti Pollution shampoo & conditioner

Den nye serie fra SachaJuan beskytter hår og hovedbund mod forurening. Men duoen har også andre fordele; de plejer håret, modvirker at farven falmer, giver en smuk glans og et rent og friskt hår, der holder længere og dermed åbner mulighed for at vaske det mindre hyppigt. Jeg vasker mit hår med shampoo og balsam hver anden dag og det synes jeg fungerer fint for mig og mit behov. Men det er noget som håret skal tilvendes, for ikke at se fedtet ud. Brug eventuelt en tørshampoo de dage håret ikke er vasket.

Shampooen har en fantastisk tyk konsistens. Det er en mat, dugget masse som er dejlig behagelig i håret. Den er drøj i brug og skummer godt op. Jeg oplever at mit hår bliver rent med det samme, hvilket er super dejligt. Når jeg har dyrket sport plejer jeg faktisk at skulle vaske håret med shampoo to gange, før mit hår føles rens, men med denne SachaJuan Anti Pollution shampoo er det kun nødvendigt med én enkelt hårvask.

Til gengæld, så er seriens conditioner meget almindelig i konsistens og udseende. Mange af de andre conditioner fra SachaJuan, som jeg har testet har været ekstremt tynde i konsistens, så denne her er meget normalt taget i betragtning. Jeg bruger kun balsam i mine hårspidser, og der kan jeg mærke en betydelig forskel i håret. Den gør nemlig håret mere blødt. Dog synes jeg ikke at opleve, at mit hår bliver lettere at rede ud efterfølgende. Begge produkter har en skøn og blid duft af lavendel, der virker afslappende og afstressende, uden at duften er for aromatisk og kraftig.

Anti Pollution serien indeholder tre unikke og koncentrerede komponenter; Forstærket Ocean Slik Technology, Fruitbio TM og Trisodium Ethylenediamine Disuccinate (TED). Forstærket Ocean Silk Technology nærer og beskytter hår og hovedbund og giver glans. Fruitbio TM er et ekstrakt fra grøn te i kombination med naturlige ingredienser som citron-, appelsin og mælkesyre (AHA), der effektivt modvirker snavs, dårlig lugt og forurenende partikler, mens TED modvirker at håret falmer og bliver trist f.eks. som følge af kontakt med hårdt vand med mineralophobninger som kalk, kobber og jern.

Tænker du på hvor meget forurening du udsættes for og gør du noget for at afhjælpe problemet?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *