Davines LOVE Smoothing serien er ren LOVE

davines love smoothing

Davines LOVE Smoothing serien består af en shampoo, balsam og en hair smoother. Alle tre produkter har en smuk lys violet farvet og så dufter serien dejligt og friskt af natur og blade. Jeg ved at jeg har nævnt det før, måske endda flere gange, men jeg er simpelthen vild med Davines emballage. Det er en smuk, rustik, rå og utrolig simpel emballage, som jeg nyder at have stående fremme.

Wave of Change

Davines har en kampagne, som hedder Wave of Change. En kampagne som  støtter Nordic Ocean Watch via deres salg. Nordic Ocean Watch rengører de danske kystområder for plastik. En virkelig god kampagne, synes jeg selv. Samtidig med at være forbruger af luksuriøs hårpleje, kan vi støtte et større og meget vigtigere formål. Sådanne kampagner ser jeg gerne mange flere af!

Nu til produkterne

Davines LOVE Smoothing serien hjælper med at udglatte og tæmme kruset og uregerligt hår. Både shampoo og balsam er beriget med oliven ekstrakter, der har et højt indhold af omega-3 fedtsyrer og vitaminer, hvilket giver en intens pleje, samtidig med at håret efterlades silkeblødt og smukt. Den milde formel på shampooen renser blidt og skånsomt håret, den er drøj i brug og let at massere ud i håret og så efterlader den håret rent, glat og glansfuldt.

Balsammen er noget for sig selv. Den er en stor luksus at anvende. Dens konsistens er meget tyk, så tyk, at den kun er lidt blødere/tyndere end modellervoks. Når balsammen skylles ud, efter 2-3 minutter, er håret forfærdelig dejlig blødt. Balsammen har desuden en udglattende og beroligende effekt på håret. Efterfølgende er håret også let at rede ud. Kender du ikke HH Simonsens Wet Brush er den min varmeste anbefaling, den glider lige igennem vådt hår, jeg har brugt den i 5 år og selvom jeg har testet flere hårbørster siden, har ingen kunne erstatte min Wet Brush.

LOVE Hair Smoother

Som et ekstra produkt i Davines LOVE Smoothing serien er, LOVE Hair Smoother. Det er en anti-frizz creme, baseret på mandelekstrakter, der ikke skal skylles ud af håret igen. Det høje indhold af omega-3 fedtsyrer og vitaminer giver intens pleje af håret, som beroliger og udglatter et kruset og uregerligt hår. Cremen efterlader håret samlet, fri for frizz, blødt og glansfuldt. Jeg vil da også sige at produktet skal bruges med måde, ellers kan spidserne godt komme til at se fedtet og usoigneret ud frem for velplejet.

Jeg krammer cremen ind i fugtet hårspidser, men det fungerer også fint i tørt hår, og reder håret igennem, derefter kan det styles som ønsket. Cremen gør håret endnu mere glat, på en let og alligevel tyngende (bestemt ikke negativt ment) nyklippet måde. Jeg selv døjer med en glorie af fimrehår rundt om ansigtet, så jeg kan godt finde på at tage en lille bitte dråbe, som jeg fordeler i mine hænder og forsigtigt stryge fimrehårene tilbage med, når jeg har sat mit hår. Det sætter fimrehårene her-og-nu og tæmmer det også så det ikke er fuldstændig ustyrligt, men i løbet af dagen bliver det alligevel uregerligt.

Kender du Davines? Måske du er stødt på Davines produkter når du har været ved frisør?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *