Davines The Circle Chronicles hårmasker

Davines The Circle Chronicles hårmasker

The Circle Chronicles fra Davines er en række af små hårmasker, som man kan vælge efter behov. Deres størrelser var det første der overraskede mig. Jeg havde set dem flere gange, men kun på billeder, før jeg selv fik dem i hænderne. De er meget små; ca. 9 x 12 cm og indeholder kun 50 ml. Der er altså ikke til særlig mange omgange. Har du langt hår og bruger masken i hele håret vil jeg vove at påstå at der kun er til en omgang. Jeg synes nemlig heller ikke at de er særlig drøj i brug. Jeg har kun brugt masken i længderne hvor en pose har rakt til to gange. Mit hår går til lige under mine skuldre.

Den gule; The Renaissance Circle

The Renaissance Circle hårmasken er særlig velegnet til de tidspunkter, hvor man bruger sit varme apparat lidt ekstra, eller hvis håret er kemisk skadet. F.eks. er masken god, hvis man er i en periode med mange arrangementer, som julens mange julefrokoster og fester. Arrangementer hvor man gerne vil gøre lidt ekstra ud af sig selv og sit hår, ved måske at bruge et stylingsapparat. The Renaissance Circle er beriget med gult ler og babassu smør. Masken holder håret i balance og har en genopbyggende effekt. Desuden er masken rig på syre, der blødgør håret.

Anvendelse: Masken påføres i spidserne (hvis du vil have den til at holde lidt længere) i håndklædetørt hår. Masken skal derefter sidde i 10 minutter før du skyller den ud igen. Det anbefales endvidere at man bruger en conditioner efterfølgende. Det har jeg dog aldrig selv gjort, når jeg har brugt en hårkur/maske, men det er måske bare mig?

The Renaissance Circle masken har en helt igennem mande-produkt-duft, som jeg faktisk synes er en tand for meget mand. Hver gang jeg efterfølgende røre ved mit rene og tørre hår, kommer der en duft af mand. Det er ikke en dårlig duft, men den er ikke speciel feminin, og jeg vil kategorisere mig selv som værende feminin.

Efter at have føntørret og redt mit hår igennem, er mit hår let, blødt og glat, en smugle tørt og ikke nemmere at rede ud end før. Der er ingen waow-effekt og jeg synes ikke at masken er prisen værd.

Den orange; The Quick Fix Circle

The Quick Fix Circle er hårmasken dig der altid er på farten, har en presset kalender og måske endda en lidt stresset hverdag. Masken er et quick-fix i sådanne situationer, hvor håret ikke har første prioritet. The Quick Fix Circle er beriget med rødt ler og hyaluronsyre, der blandt andet fjerner affaldsstoffer, binder sig fast til hårstråene og tilfører en masse fugt, samt tilfører håret en passende mængde jern. Jeg frygtede at den ville efterlade mit badeværelse rødt, men det røde ler efterlader heldigvis ingen spor efter sig.

Anvendelse: Masken påføres i spidserne i håndklædetørt hår. Masken skal derefter sidde i blot 3 minutter før du skyller masken ud igen. Og igen anbefales det at man bruger en conditioner efterfølgende.

Denne maske har en betydeligt bedre duft end The Renaissance Circle hårmasken. Denne her har en unisex citrusduft, som jeg egentlig meget godt kan lide. Dog deler jeg heller ikke den store begejstring for The Quick Fix Circle hårmasken. Der er ingen waow-effekt hverken under bruseren eller efterfølgende når håret er tørt.

Gældende for begge masker, synes jeg ikke at mit hår bliver lettere at rede ud. Tværtimod synes jeg det virker mere filtret i enderne og er en smule mere ubehageligt at rede ud end ellers, og det er trods at jeg bruger min eminente wet brush. Jeg vil afrunde med at sige, at jeg er meget skuffet over de to masker. Jeg havde høje forventninger til dem. For det første fordi de er fra ellers altid lækre Davines, der tilmed er placeret i den dyre prisklasse. Dernæst fordi jeg har prøvet deres virkelig lækre NouNou serie, som havde en fantastisk hårmaske.

Har du prøvet nogle af Davines The Circle Chronicles hårmaskerne? Hvad synes du om dem?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *