Den fineste blush palette fra Makeup Revolution

queen blush makeup revolution

Jeg synes at Makeup Revolution er et meget interessant brand. De har især en masse forskellige makeup paletter jeg synes er meget spændende. Blandt disse paletter er deres Blush Queen blush palette en af dem jeg længe, gerne har ville prøve. For det første synes jeg, at den er vildt smuk, jeg elsker deres baked-look, marmorstruktur i dem. Min mor synes det lignede velour, og det kan jeg også sagtens se efter hun nævnte det. Så det er jo i hvert fald en god start, at den er lækker at se på.

Blush Queen paletten indeholder 8 blushes. De indeholder alle 8 en anelse shimmer. Normalt prøver jeg at holder mig væk fra shimmer produkter, udover når jeg bruger highlighter. Men jeg synes faktisk at de giver en rigtig fin og frisk glød i ansigtet. Jeg kan ret godt lide at der også er andre farver end den røde og lyserøde, de mere naturlige farver så om sige. Som I også kan se på billedet, er nogle af dem så lyse at jeg næsten ikke vil kalde dem for en blush, men disse kan jo i hvert fald bruges som highlightere.

I kan se farverne her. De er ikke så tydelige igen, men en blush skal jo heller ikke males på ansigtet. Jeg er især blevet glad for 1 og 2 nederst fra venstre.

queen blush farver

Derudover har jeg leget lidt med paletten som lidt øjenskygge. Jeg synes det fungere rigtig godt. De lyserøde farver er rigtig fine og passer godt til det nærtstående forår. Jeg synes især at den mørkeste blush er for mørk til mig som blush, men som øjenskygge vidunderlig.

queen blush øjenskygge

Hvad synes I om queen blush paletten?

Mangler du nogen former for blushs eller bronzer, så tag et kig på udvalget fra my-beauty HER.

Sponsoreret indlæg, indhold og holdninger er mine egne. Indeholder et eller flere affiliate links.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *