Glædelig 15. december – Vind en ansigtsmaske fra Peter Thomas Roth

peter thomas roth irish moor mud

Glædelig 15. december!
Dagens præmie

Dagens præmie består af en ansigtsmaske fra the King of Masks, nemlig Peter Thomas Roth. Det er Irish Moor Mud 150 ml. masken der er på højkant. Masken har en værdi af 575 kr.

Magasin skriver om masken: Dybderensende og fugtgivende maske med duftfri irsk mosemudder, som fjerner urenheder og overflødige olier fra huden samtidig med at den tilfører fugt, vitaminer, essentielle mineraler og aktive antioxidanter. I samarbejde med Hijiki havalger, vulkansk aske og aktivt kul fjerner den irske mosemudder urenheder og toxiner fra huden samtidig med at porer og alle typer rynker minimeres. Huden efterlades gennemfugtet, frisk og silkeblød. Velegnet til alle hudtyper.

Deltag i konkurrencen ved at:
  • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
  • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min facebookside og på min instagramprofil

Vinderne for 1.-12. december trækker jeg og offentliggør her på bloggen den 16. december. Vinderne for 13.-24. december trækker jeg og offentliggør den 28. december. Vinderne vil blive kontaktet af mig. Konkurrencen gælder for danske adresser.

Held og lykke!

Julekram fra Charlotte

Præmien er sponsoreret. Der skal derfor også lyde et kæmpe tak til sponsor af dagens præmie, for at muliggøre denne julekalender. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne forkæle mine følger i her i julen.

Relaterede indlæg

32 kommentarer

  1. Glædelig 15.december Charlotte:-)
    Sikke en lækker maske med helt utroligt indhold af alt godt fra moder jord:-)
    Jeg krydser xxx
    Aften og weekend hilsner:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *