Lad mig præsentere jer for True North og deres SkinCoach app

true north skincoach app 1

True North er et nylanceret skandinavisk beautybrand, hvis mål er at hjælpe til en sundere og friskere hud. Sammen med det nye brand har de også lanceret en meget spændende app; SkinCoach appen. Det er en gratis app og skulle være et alternativ til at få analyseret din hud. Appen kan nemlig, via et biometrisk system, vurderer og forudse hvilke ændringer du bør foretage, for at opnå en sundere hud. Appen fortæller altså hvor sensitiv din hud er, om den er fedtet, eller om du mangler fugt. På den måde kan du se hvilke produkter du skal gå efter.

True North SkinCoach app

Som sagt giver appen en form for scanning af din hud. Og den er super nem at anvende!

true north skincoach app 2

For at opnå det bedste resultat for scanningen er det vigtigt at lyset er ensartede, at du ikke smiler, at du ikke har briller eller makeup på, at håret er væk fra ansigtet og at ansigtet er placeret centralt på telefonen. Alt dette fortæller appen dig også. Når du får grønt lys, tager du billedet og så analysere True North SkinCoach appen, dette kan tage et lille øjeblik. Derefter er den klar til at vise dig, hvordan din hud har det, og hvor der trænger til forbedringer. Herunder er min hudanalyse:

true north skincoach app 3

Sensitivitet // fugtmangel // fedttørhed // linjer

Hvis du registrere dig ind i appen, så kan du også få tilsendt gratis prøver fra True North, så du kan afprøve om de virker. Men som registreret bliver scanningerne også gemt i appen, så du kan følge med i om der sker en udvikling. Du kan desuden også se hvordan dit fremtidige ansigt vil se ud. Det er dog et urealistisk og poleret billede efter min mening.

true north skincoach app 4

Hvis jeg skal være lidt kritisk, så ved jeg ikke hvor godt True North SkinCoach appen rent faktisk virker. Jeg har slev fået scannet min hud med et ultralydapparat, hvor vi kunne se hvad huden og de underliggende lag havde behov for. Det er noget flere apoteker og Matas butikkerne arrangerer engang imellem. Men om ikke andet så tror jeg mere på dem end på denne app – selvom den er rigtig sjov at lege med.

True North hudpleje

I forbindelse med lanceringen af appen, har jeg fået lov til at teste nogle af True North produkterne både til krop og ansigt *. Det er dog ikke helt de samme produkter, som jeg er blevet anbefalet af appen, men tæt på. Generelt er jeg meget positiv over produkterne, jeg er især vild med deres lækre konsistenser.

Noisturizing body lotion 8,1 til alle hudtyper: Dette er en dejlig let, fugtgivende og plejende body lotion beriget med aleo vera og E vitamin. Desuden indeholder den nærende shea smør, mandel- og olivenolie. Lotionen har en mild og behagelig duft og så absorberes den meget hurtigt af huden, som efterlades blødere, glattere, fugtet og velplejet uden at virke fedtet. Når jeg bruger lotionen om aftenen, kan jeg faktisk stadig mærke, at min hud er fugtet når jeg vågner morgenen efter.

true north skincoach app 5

De-stressed serum 2,1 til alle hudtyper: Dette er et lækkert fugtgivende serum, der mest af alt virker fugtgivende. Men derudover er det også med til, at lindre huden og styrke dens barrierefunktion for en mere glat og strålende hud. Serummet har en skøn gelkonsistens, som absorberes lyn hurtigt ind i huden. Desuden så har det en meget mild duft.

De-stressed day cream 3,2 til tør hud: Dagcremen til tør hud giver nærring og fugter huden. Den indeholder blandt andet ingredienser med antioxidante egenskaber, der hjælper med at bevare hudens ungdom. I forhold til de andre cremer fra brandet, så er denne dagcreme mere blød og cremet i konsistens. Faktisk så er den federe end natcremen. Dagcremen gennemfugter og blødgør huden lige med det samme, og jeg mener virkelig gennemfugter. Det er en dejlig ansigtscreme, helt perfekt til den tørre hud. Den er længere tid om at trænge ind i huden, end de tre andre produkter, som jeg har testet, men stadig forholdsvis hurtig. Og så efterlader den huden skøn.

true north skincoach app 6

De-stressed night cream 4,1 til alle hudtyper: Natcremen har en fed og lækker konsistens. Den fugter og lindre huden, for at man om morgenen kan vågne op til en hud med fornyet energi, der også forekommer mere blød. Cremen er behagelig i brug, og trods den fede konsistens, så er den let på huden og den trænger hurtigt ind. Meget hurtigt i forhold til en standard natcreme.

true north skincoach app 7

Alt i alt er jeg rigtig glad for produkterne fra True North; de er milde, behagelige i brug og så er jeg bare en sucker for lækre konsistenser. Efter at have brugt produkterne i et par uger, forkommer min hud også sundere og pænere. Men jeg er sikker på at DENNE rens også spiller en rolle i forhold til reduktionen af mine urenheder. Deres SkinCoach app er sjov at lege med, men hvor meget man kan bruge den til ved jeg nu ikke.

Har du hørt om True North eller deres SkinCoach app?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Jeg har lige fået en masse prøver of det og glæder mig til at prøve dem. Men ved du, hvad de forskellige numre betyder? 2.1, 3.1 osv.? Jeg synes nemlig ikke, at nummerne på det jeg har er det samme som det kan kan købe i webshoppen.

    1. Nej det var heller ikke alle numrene jeg kunne finde på webshoppen, ikke engang af de produkter jeg sad med i hånden, men jeg kan finde produkter med samme navn. Umiddelbart tror jeg ikke at de har nogen betydning, jeg kan nemlig ikke se nogen form for systemet i dem :’D
      Men glæd dig til at prøve dem, de er ret lækre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *