Ny allergi-certificeret Repair Balm fra Nilens Jord

Nilens jord repair balm 1

Nilens jord repair balm 2

Nilens Jord er et skønt dansk brand, der både laver kosmetik og hudpleje. Jeg har prøvet og er glad for flere af deres makeupprodukter. Jeg mindes ikke at jeg har prøvet noget af deres hudpleje, men det kommer nok en dag. I dag skal det handle om en nyhed fra Nilens Jord; en reparerende salve, der kan anvendes til alle de steder, som har behov for lidt ekstra pleje og fugt, som læber og neglebånd. Salven hedder Repair Balm.

Du indtager 4 læbestifter om året gennem munden

Og det vil jeg gerne lige uddybe. Ifølge Forbrugerrådet Tænk Kemi anslår EU’s videnskabelige komité, at man ved dagligt brug af læbeprodukter, som læbepomade og læbestift, kan komme til at indtage hele fire styks om året gennem munden!?! Er det ikke vildt?! Jeg var slet ikke klar over at det var så meget!

Men i hvert fald, hvis jeg skal kæde det tilbage til den nye Repair Balm, så kan du være helt tryk ved at bruge den. Ingredienserne er blevet gennemgået af en toksikolog som har foretaget en risikovurdering, for risiko for udvikling af allergi. Nilens Jord Repair Balm er allergi-certificeret af AllergyCertified, hvilket betyder at produktet med god samvittighed kan anvendes til blandt andet læberne, hvor noget af produktet med stor sandsynlighed vil blive indtaget.

Nilens jord repair balm 3

Nilens Jord Repair Balm indeholder sheabutter og mandelolie, der blødgør, tilfører fugt og smidighed samt forstærker hudens elasticitet. Derudover indeholder den ikke parfume. Den er dejlig og behagelig at bruge på læberne og så er den på ingen måder klistret at have på. Salven giver et sundt læbelook uden at skinne unaturligt meget.

Lipgloss i farven nude

Nilens jord repair balm 4

Foruden den plejende Reapir Balm som kan gøre læberne lækre, så har jeg også testet Nilens Jords lipgloss i farven nude. Denne serie af non-sticky lipgloss er også allergi-certificeret, skulle tilføre farve og virke fugtgivende. Jeg er ikke så god til lipgloss, da jeg simpelthen ikke bryder mig om det klistrer som oftest medfølger. Dog synes jeg at det er flot med lipgloss på læberne. Derfor har denne gloss overrasket mig, fordi jeg ikke kan mærke, at det er en lipgloss der sidder på mine læber. Den klistrer ikke, dog synes jeg heller ikke at den har samme niveau af shine og gloss, som jeg forbinder med en lipgloss. Resultatet er en pæn diskret nude farve og læber med en sund og velplejet udstråling. Helt perfekt til hverdagsmakeuppen.

Nilens jord repair balm 5

Repair Balm & Lipgloss i farven nude
Vind et sæt Nilens Jord Repair Balm & Lipgloss i farven nude til dig selv!

Jeg har fået mulighed for at forkæle en af jer med et sæt magen til mit. For at deltage i konkurrencen om dette sæt fra Nilens Jord, skal du blot smide en kommentar til dette indlæg herunder. Husk at oplyse din rigtige e-mail adresse, så jeg kan få fat på dig, hvis du skulle være den heldige vinder. Forøg dine vinderchancer, ved også at deltage på facebook og instagram. Jeg finder en vinder ud fra samtlige deltagere på søndag den 16. juni 2019.

KONKURRENCEN ER SLUT og vinderen er fundet og kontaktet. Stort tillykke til @gittejensen_ der har deltaget på Instagram.

Nilens jord repair balm 6

Kender du Nilens Jord?

Kærligst Charlotte

Indlægget og konkurrencen er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

10 kommentarer

  1. Det lyder til, at det lige er noget for mig. Jeg kan ihvertfald godt tænke mig at prøve det

  2. Sikke en skøn præmie;)

    Og tankevækkende læsning, at vi indtager 4 læbepomader om året!..wow;)

  3. Ej, hvor lækkert! Jeg er meget glad for nilens jord, og ville elske at prøve disse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *