Purifying clay & awakening clay fra Palmolive

Palmolive purifying clay 1

Nogle gange kan man altså finde nogle lækre beautysager i dagligvarebutikkerne. F.eks. disse to varianter af shower gels fra Palmolive med ler i, som jeg fandt i Netto. Den grønne er Purifying Clay og den blå er Awakening Clay. Jeg har ikke selv set eller hørt om dem før, men Palmolive laver altid nogle skønne shower gels, så selvfølgelig skulle også disse testes. Begge shower gels er af tykkere konsistens, som med fordel kan masseres ud på kroppen. Umiddelbart minder de to shower gels en del om hinanden. Det er en lille forskel i deres duftnuancer, men det er ikke en specielt stor forskel. Til gengæld kan jeg fortælle at deres dufte er skønne, de er rene og rare at bruge.

Palmolive purifying Clay

Den grønne shower gel giver en mild eksfoliering af huden for en blødere hud, og så indeholder den ler og aleo vera ekstrakt. Ler er kendt for sine rensende egenskaber og virker samtidig som en naturlig fugtbooster, der sikre at huden ikke udtørre. Selvom der er ler i, så skal den ikke sidde på huden og tørre. Den fungere som en helt almindelig shower gel, med den bonus, at den renser huden en smule dybere. De små og få eksfolierende korn, eksfoliere på et meget lavt niveau. Eksfoliationen er velegnet til hverdagsbrug, da det ikke giver nær så meget effekt, som en reel bodyscrub gør. Indholdet af aleo vera virker helende på huden, da planten indeholder en masse vitaminer, mineraler og aminosyre. Shower gelen kan med fordel anvendes efter barbering, da den meget nænsomt fjerner døde hudceller og beroliger huden, for derefter at afslutte med en fed kropscreme eller olie.

Palmolive awakening Clay

Og så er der den blå Awakening Clay, som mildt renser og opfrisker huden. Perfekt til morgenbadet. Indholdet af eucalyptur vækker sanserne og virker opkvikkende på både hud og humør. For mit vedkomme, så forbinder jeg duften af eucalyptus med spaoplevelser. Derudover så indeholder den cremet shower gel også ler, som heller ikke skal tørre på huden. Til slut kan jeg fortælle at den er meget blå! Og at den efterlader huden glat.

Palmolive purifying clay 1

Er du stødt på disse Palmolive shower gels? Jeg har også set, at der også er en lyserød rose udgave: Pampering Clay, som skulle virke afslappende. Og så har jeg set, at den grønne og blå også kan fås som flydende håndsæbe.

Knus Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *