Aleo Soothing moisture lotion og gel

aleo soothing

Vi fortsætter lige lidt i aleo vera stimen. To af mine sommer favoritter er nemlig disse to fra The Body Shops Aleo Soothing serie; moisture lotion med solfaktor 15 og gel. De sidste to somre har de begge været et stort hit hos mig.

Aleo soothing moisture lotion

Konsistensen er meget almindelig, den er fast og alligevel let flydende, det er en super godt fugtigheds dagcreme, og jeg elsker at der er solfaktor i, da jeg ikke får brugt solcreme i ansigtet, hvis det ikke er i min dagcreme. Jeg vil ikke sige at den trænger hurtigt ind i huden, det er en let creme, men da den er meget fugtgivende, kan det også ses på huden – det er en sund udstråling ikke en fedtet udstråling.

Aleo soothing gel

Gelen var et produkt jeg havde lyst til at prøve for sjov, da det er et anderledes produkt. Jeg har bestemt heller ikke fortrudt mit køb. Gelen er en ansigts gel der indeholder økologisk aleo vera, som forfrisker huden og giver fugt. Det er en let gel der både er kølende, beroligende og meget behagelig – især hvis man har fået lidt for meget sol i ansigtet, eller man bare har områder der trænger til lidt ekstra fugt.

Derudover er gelen perfekt til efter pluk eller voksning af øjenbryn, der hvor huden bliver rød og irriteret. Der skal ikke bruges andet end en lille mængde før huden afkøles og slapper af og den røde farve mindskes.

Jeg er i hver fald rigtig glad for aleo soothing serien!

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *