Garnier Pure Charcoal Black Tissue Mask

Garnier Pure Charcoal

Garnier Pure Charcoal Black Tissue Mask, ja de er i hvert fald meget meget sorte! Disse sheetmasker fra Garnier er af stofslagsen og indeholder kul, som er kendt for sine absorberende egenskaber. Maskerne fås i forskellige udgaver; purifying & hydrating pore-tightening mask samt purifying & hydrating mattifying mask. Maskerne er lette at anvende og de sidder godt på ansigtet, og igen må jeg lige pointere, at de er så sorte som de overhovedet kan blive. Det er dog ikke noget der smitter det mindste af på huden under behandlingen. De anbefaler, at man med fordel kan komplimentere maskerne med daglig rens af Garnier pure active 3-i-1 og 3-i-1 charcoal produkterne. Som teenager brugte jeg meget Garniers renseprodukter til min hud.

Purifying & hydrating pore-tightening mask

Denne maske er beriget med sort algeekstrakt, LHA og hyaluronsyre, for at rense, minimere porer, forbedre hudens tekstur og efterlade den fugtet. Jeg synes at masken dufter lidt af barberskum og ler, og så er den meget fugtig. Jeg oplever at den kan give en smugle svigen ved huden under øjnene. Efter en omgang med masken har jeg en ren og fugtet hud, der syner friskere og med let opstrammede porer.

Purifying & hydrating mattifying mask

Mattifying masken er beriget med sort te, LHA og hyaluronsyre for at rense, fugte, balancere og mattere huden. Denne maske har meget tilfælles med den anden; duften er den samme og denne er også meget fugtig og der går et stykke tid, efter masken er taget af, før al serum er trængt ind i huden. Huden efterlades opfrisket, lidt stram, rustik, en anelse klistret og let mat. Man skulle efter kontinuerligt brug få mere glæde af dens balancerende virkning.

Har du prøvet en af de to Garnier Pure Charcoal sheetmasker?

Knus C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *