LF beautybox december 2019 // The Christmas Edition

lf beautybox december 2019 1

Årets sidste LF beautybox er fejret med festligt indhold og et smukt julede boksdesign. Boksen indeholder flere produkter som jeg kender i forvejen, hvoraf ét af dem (efter min mening) er det bedste i sin kategori!

”At Christmas, all roads lead home” #LFBEAUTYBOX

Er I ved at være i julestemning? Jeg er, modsat de forrige år! Jeg begyndte tidligt at pynte op, efter vi er flyttet i hus nåede julepynten aldrig at blive pakket væk, så det var alt sammen lige ved hånden. Jeg har lavet en fin juledekoration og så købte jeg et smukt kunstigt juletræ til en rigtig god pris til årets black Friday, som også er sat op og pyntet. Så ja, jeg er i hvert fald kommet i julestemning. Dog mangler jeg stadig at købe et par julegaver. Hvad giver man sin kæreste og der bare ALDRIG ikke ønsker sig noget!?!

LF beautybox december 2019 indeholder:

lf beautybox december 2019 2

Bumble and Bumble: Invisible Oil Heat/UV Protective Primer. Denne letvægts hårolieprimer har mange fordele; den er varmebeskyttende, beskytter håret mod at knække og beskytter det mod UV-stråler. Derudover så er den ikke fedtet i håret. Jeg synes den er rigtig god til lige præcis nu, hvor kulden gør noget ved mit hår. Ved at spraye, ja det er en spray, produktet i spidserne synes jeg at have mere kontrol over håret. Generelt er hårolie rigtig godt for mit hår når det begynder at blive koldt!

Eyeko: Black Magic Liner. Denne eyeliner er dét produkt, som jeg nævnte øverst. Det er simpelthen den bedste fyldende eyeliner jeg nogensinde har prøvet. Jeg bruger normalt ikke flydende eyeliner, men denne her er bare så nem at arbejde med og resultatet er flot. Du kan læse min anmeldelse af den HER.

lf beautybox december 2019 3

Eylure: Texture 117 lashes (full size). Generelt laver Eylure nogle gode vipper. De er både flotte og nemme at sætte på. Det er brandet som jeg i sin tid, første gang havde succes med at anvende. Det vil sige at de er meget brugervenlige!

Prai: Platinum Firm & Lift Crème. Jeg har aldrig hørt om brandet Prai før. Om ikke andet så har månedens boks givet os en anti-age creme derfra. En creme som skulle virke anti-age, beskytte mod frie radikaler, gøre huden glattere, friskere for en mere ungdommelig udstråling. Den dufter i øvrigt virkelig godt.

Real Chemistry: Luminous 3 Minute Peel. Denne peeling var nok det produkt jeg glædede mig mest til at afprøve! Peelingen er en hurtig måde at klargøre huden ved at fjerne døde hudceller for at gøre plads til den nye bløde og fornyede hud. Dog er jeg ikke specielt vild med hvordan min hud føles efterfølgende. Den er glat men får også en mærkelig overflade. Desuden er den ret krads, min hud er meget sensitiv de efterfølgende dage. Så peelingen er ikke en jeg kommer til at bruge frem over.

Sleek: I-Divine Palette, Au Naturel (full size). Også denne øjenskyggepalette har jeg også testet tidligere, den har nemlig været med i en Goodiebox. Du kan også læse min anmeldelse at paletten HER. Paletten indeholder 12 skygger med en blanding af matte og shimmer finish. Farverne er neutrale, brune og mørke.

Månedens boks indeholder seks produkter, hvoraf to af dem er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 500 kr. Kunne du tænke dig at prøve Look Fantastic beautybox kan du tilmelde dig HER. Prisen er mellem 139 og 126 kr. pr. boks an på hvor lang tid du vælger at binde dig. Bruger du koden HVERDAGSBLUSHBB får du din første boks til 65 kr. hvis du tilmelder dig et 12 måneders abonnement.

Modtager du din egen Look Fantastic beautybox?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *