De skønneste havfrue vibrationer

essence mermaid 1

Altså JEG ELSKER ECCENCE – og sådan er det bare. De laver de skønneste makeupprodukter til absolut ingen penge. Og det betyder bestemt ikke at kvaliteten ikke er god. For det er den, i langt de fleste produkter. Essence indgår ofte i min daglige makeup, og det er bestemt ikke uden grund.

Disse makeupprodukter er lige hvad man har brug for, til sommerens have- og standfester AKA mermaid makeup. Og til hverdag for den sags skyld. Vi har at gøre med de fineste pasteller, basis makeup og lidt til at pifte looket lidt op og skille sig en smugle ud.

essence mermaid 2

I <3 extreme crazy volume mascara

Overordnede set har jeg ikke haft held med nogen som helst af de mascara fra essence, som jeg har prøvet. De har alle været meget besværlige at fjerne fra vipperne igen. Og når det ikke er til at få af, er det bare ikke noget jeg bruger, så kan de være nok så gode og style vipperne nok så flot, men jeg bruger dem ikke. Denne her er dog nem nok at fjerne, hvilket overraskede mig, da ingen af de andre jeg har prøvet har været til at fjerne.

Som mascara er den også udmærket. Den er nem at påføre og silikonebørstens mange pigge skiller vipperne ad, men jeg oplever dog at de stadig kan klumpe en smugle sammen. Jeg mistænker dog at det er fordi den påføre en masse produkt til vipperne, som også giver den her gode volumen. Mascaraen giver desuden vipperne et lille løft, som jeg synes holder fint igennem en hel dag.

Make me brow

Make me brow har en applikator der godt kan minde lidt om en aflang vatpind. Dog en tand mere solid. Produktet er i pulverform, og så er det lige til at tegne og farvelægge brynene. Jeg plejer selv (forsigtigt!) at sætte en streg på den nederste del af brynet ind mod næsen, for derefter at give mine bryn fylde. Jeg synes hurtigt at applikatoren løber tør for pulver, men med omhug kan man godt ordne begge bryn af én omgang, uden at gendyppe i beholderen.

Toppen, applikatoren, har en lille kugle inden i sig, som rasler hver gang den er i brug, og jeg ved ved Gud ikke hvorfor den er det? Jeg tror ikke at den har nogen som helst form for funktion? Men når alt kommer til alt, er jeg blevet rigtig glad for make me brow, jeg synes det er et super godt bryn produkt, som giver et flot og naturligt resultat.

Super fine eyeliner pen – waterproof

Flydende eyelinere… I ved måske hvordan jeg har det med den slags? Ellers kan jeg fortælle at det bestemt ikke er i kategorien favoritter eller uundværlige hos mig. Jeg kan nemlig sagtens undvære flydende eyelinere. Med minde det er DENNE her.

Jeg synes at super fine eyeliner pen har en for stor applikator. Spidsen er for lang og for blød og så er den ikke særlig præcis eller nem at arbejde med. Med omhug kan man godt lægge en nogenlunde fin streg over det øverste øjenlåg. Men det kan også hurtigt blive kantet, da den bare ikke er særlig nem at styre. På de nederste billeder i indlægget, har jeg brugt eyelineren i den midterste billede.

Den skal dog have en smugle ros! Jeg synes nemlig at den er meget nem at fjerne igen. Jeg synes ofte at især flydende eyelinere kan være svære at fjerne. Og nogen af dem får sådan en gummiagtig overflade så stregen nærmest kan pilles af. Den her fra essence er lige til at fjerne med lidt makeupfjerner eller lunt vand.

Vibrant shock, lash & brow gel mascara

Jeg har faktisk også denne her i en kobberfarve. Og den er fantastisk smuk. Den lilla her er dog lidt mere neutral, hvor mærkeligt det end lyder. Men den lilla farve er faktisk også ret mørk, så det skriger ikke LILLA på mine bryn og vipper. Nu har jeg også hår der er meget tæt på at være sorte, så når bruger gelen på, er det faktisk kun meget svagt at det lilla kan ses. Man skal lægge mærke til det, og så skal lyset også være rigtigt.

Gelen er ikke en jeg selv ville bruge på mit arbejde, selvom den ikke ses så tydeligt igen. Men til en sommerfest eller anden form for arrangement skal den nok komme i brug. Sommeren er jo kun lige begyndt. Det pifter looket en smugle op og så synes jeg også, at det er anderledes og modigt, at dukke op med et lilla skær i brynene.

Mermaid eyeshadow box 03 my shell is my castle

Og nu til de her havfrue vibrationer! Denne Mermaid palette har overraskede mig meget positivt. Første gang jeg skulle prøve den om morgenen (uden af have swatched dem på nogen måde), tænkte jeg at den gule svage pastel var lige sagen. Men den var slet ikke som jeg havde forestillet mig. Den ligger det allerfineste, lyse guld glimmer på mit øjenlåg, på en måde der sagtens kunne anvendes til hverdag. Jeg blev dybt imponeret! Og det er helt klart også min favorit skygge i paletten – imod alle forventninger!

essence mermaid 3

Mermaid paletten indeholder både matte farver, men også en del af de her shimmer/glimmer farver. Jeg kan sagtens forstå at den har fået tildelt “Mermaid” navnet, for den er bare sommer, glæde, shimmer, hav, strand og havfrue.

Jeg er som sagt især vild med den gule, men også den svage lyserøde yderst til venstre, den pink, og den lilla til højre for den pink og den der ser næsten sort ud nederst i venstre hjørne. Sidstnævnte har det smukkeste holografiske effekt, hvor lilla og turkise nuancer spiller et puds. Derefter vil jeg sige at alle palettens farver er smukke på hver deres måde og i kombination med hinanden. Se dem herunder:

essence mermaid 4

Jeg synes dog ikke, at billedet herover levet op til virkelighedens billede af skyggerne, men jeg kunne simpelthen ikke fange et billede der retfærdiggjorde dem.

Jeg synes at flere af skyggerne også sagtens kan bruges som highlighter i og med at mange, har det her shimmer, glimmer eller holografiske over sig, som også fungere til kindbenene.

Makeuplooks:

essence mermaid 5

Den guld shimmer skygge // Godt og blandet fra hele paletten, og eyelineren // Den mørke skygge

Jeg har desuden brugt make me brow og mascaraen på alle looks.

Skal du have fat i havfrue paletten, eller nogle af de andre produkter, mens de har den i butikkerne (Bilka & Føtex)?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *