Nye veganske Lip Balms fra Ecooking

ecooking lip balm 1

Ecooking har lavet tre veganske Lip Balms, som fås på tube i henholdsvis Nude, Rose og Kakao. De nye Lip Balms både plejer, fugter og giver læberne en flot glans og volumen. De nye veganske Lip Balms indeholder plejende og fugtgivende E-vitamin, Mandelolie og Arganolie. Men de indeholder også Hilurlip, som er en aktiv ingrediens, der giver læberne et boost og holder dem fugtige i lang tid. Hilurlip består af hyaluronsyre, der vokser i kontakt med vand og giver derfor læberne en længerevarende fylde.

NUDE

Den Nude Lip Balm har ingen farve, men fremhæver og giver et smukt shine på læberne. Den har en lækker friskt duft af mint og prikker en lille smule på læberne, men ikke så det er ubehageligt. Nude er min personlige favorit, hvilket primært skyldes dens aroma af mint.

ROSE

Rose Lip Balm har en skøn mild og sødlig duft med sin aroma af granatæble, blandet med duften af Ecookings Multibalm. Den er svagt rosefarvet, som let fremhæver læbernes naturlige farve, samtidig med at den får læberne til at skinne som var det lipgloss, bare uden at virke lige så klistret. På læberne føles Rosa Lip Balm lidt grynet.

KAKAO

Navnet ”Kakao” i Kakao Lip Balmen er ikke givet i forhold til dens duft, for den har samme neutrale duft som Ecookings Multibalm. Til gengæld har den en let brun farve, som svagt kan ses på læberne, og så er den beriget med skinnende guldpigmenter.

ecooking lip balm 2

Øverst og ned: Rose, Kakao, Nude

De nye Lip Balms forhandles i øjeblikket kun hos Matas.

Vind alle tre til dig selv!

Jeg har fået mulighed for at forære et sæt af de tre nye Lip Balms til en heldig følger. Præmien har en samlet værdi af 297 kr. Alt du skal gøre for at deltage er:

  • Skriv en kommentar til dette indlæg, og så skal du selvfølgelig angive en mailadresse, så jeg kan få fat på dig, hvis du skulle være den heldige.
  • Du må også meget gerne følge mig på Facebook og Instagram men det er ikke et krav.
  • PSSST konkurrencen kører også på min Instagraprofil, hvis du vil øge dine chancer for at vinde.

Konkurrencen slutter søndag den 5. juli 2020, jeg finder en vinder udfra samtlige deltagere her på bloggen og på Instagram. Held og lykke!

Hvilken Ecooking Lip Balm er din favorit?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

15 kommentarer

  1. De lyder virkelig skønne. Jeg er vild med din gennemgang og beskrivelse af deres lip balms og jeg tænker allerede at nude ville være min favorit 🙂 Tak for at vise produkterne på din hånd, det giver et virkelig godt indtryk af hvordan de ser ud på huden 🙂

  2. Kender ikke produktet men er 100 på, at de er lige så lækre som andre produkter fra ecooking

  3. Ååh, jeg elsker Ecooking, og håber på mit held – ellers vil jeg, absolut, købe dem selv❤️

  4. En perfekt sommer trio til læberne og kæresten vil nok heller ikke have noget imod bløde læber ❤️ Min favorit er nyde.

  5. Ih, jeg er kæmpe fan af lip balms. Det ville jeg altid vælge over en læbestift. Jeg har endnu ikke prøvet disse fra Ecooking, men de laver jo generelt lækre produkter, så det ville da være skønt at gå sommeren i møde med et par nye. Jeg krydser fingre og deltager naturligvis både her og på Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *